Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltam ma reggel egy tesztet, és negatív lett,3. perc után, viszont 5. perc után észrevettem egy nagyon halvány csíkot abban a mezőben, ahol kellene lennie a 2. vonalnak, ami azt jelentené, hogy terhes vagyok? . Lily teszt: unicorp.hu/olily. Php
Egyes fogamzásgátlók tartalmaznak olyan hormonokat, amik elhitetik a szervezeteddel, hogy terhes vagy ( ezért nem eshetsz teherbe "újból/valójában") Valószínű ezért mutatja azt a teszt, hogy terhes vagy.
Ha rendesen szeded a fogamzásgátlót, és az áttöréses vérzés is jelentkezett nem lehetsz terhes.
Egyébként miért csináltál tesztet? Bebizonyosodj, hogy hat a gyógyszer?
17/L
Nem kell betojni, nincs semmi...A terhes csíknak ugyanolyan erős színűnek kell lennie, mint a nemterhesenk, olyan nincs, hogy nem volt elég hormon, és azért volt halvány, meg blablabla...ILYEN NINCS!
Azért láttad halványan a másik csíkot, mert nedves lett (vagyis pisis:P) a tesztcsík..Szinte mindegyik olyan.
De ha nem vagy magadban biztos, inkább tényleg menj el punci-dokihoz, majd az megnyugtat..Sok szerencsét, szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!