Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
köszönöm :)
egyébként akk miért van az,h egy óvszert csak egyszer lehet használni? Mármint remélem érthető így a kérdésem, mert a barátomon egy óra hosszáig volt, és többször is elment, tehát kellett volna gumit cserélni sztem...
Háát, én nem lennék benne biztos, hogy nem.
Ha elmegy benne, összébmegy, vagy kicsit is rosszul van rajta, kifolyhat belőle. (ezért is ajánlatos minél hamarabb kivenni ejakuláció után)
Nem értem, ha rá van írva a tájékoztatóra az alkalmazás, akkor egyesek miért nem úgy alkalmazzák.
Az most egy dolog, hogy a barátod többször ment el, de ha lecserélte volna a gumit akkor is ugyan olyan jó lett volna. Talán még jobb, mert akkor nem totyogott volna ott a ...-ba. Igazából attól függ, hogy mennyire volt tele gumi, mert azért többszöri menet után... ilyenkor benne van az, hogy kifolyik és így akár a hüvelybe is kerülhet a tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!