Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A múltkor úgy csináltuk a pasimmal majd' 1 órán keresztül,h csak egy óvszer volt rajta. Mármint miután először elment nem vette le, és úgy csinálgatott tovább... Elbambultam és nem szóltam rá, most pedig félek, mert ugye egy együttlét egy gumi, de ő többször is elment egy gumiba...2013. jún. 10. 17:38
11/12 A kérdező kommentje:
az utolsóknak is köszi... hát már mindegy, ezentúl jobban vigyázunk. Most meg remélem,h nem leszek terhes, mert az eseményutáni már nem jöhet szóba... Egyébként ez csütörtökön volt, nekem meg mostanában kellene megjönnie(ma kellett volna, de már feszül a mellem, meg vannak tünetek, szal rem h hamarosan piros betűs ünnepek lesznek), de eléggé rendszertelen a vérzésem. Így, hogy majdnem a menstruációm előtt történt a dolog, mennyire valószínű a terhesség?
2013. jún. 10. 18:35
12/12 A kérdező kommentje:
oké, most néztem utána, valószínű a dolog... :(
2013. jún. 10. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!