Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatott a foggátló v terhes vok?
már non ideges vok és csak sírni tudok...nem elég hogy túl vok 18évesen egy gyomortükrözésen és mind ez egy tabi miatt...mert fekélyem lett tőle...(lindynette20)nos az orvos n küldött vérvételre...azt a belgyógyász tette most...vtam ultrahangom gyomrom miatt..és kaptam egy szép csövet is a hasamba...n kívánom skinek a tükrözést..és tessék 2nődokinál vtam azóta...adjon másikat mert nem jó...de szedjem tovább...tessék az eredménye:fekénye,hányinger.
aztán ma reggel "megjött",mivel a tabit abba kellett hagynom...sűrgősen!azt szedtem még 2hónapig ezek miatt...és csak barna folyásom jön de eléggé sok...és most azt hiszem hogy még ez a szar se hatott...ha beigazolódik akkor asszem a dokihoz bemegyünk és hozzábaszom az asztalt...bocsi a kifejezésekért:)6ezret kér egy vizsgálatér,akk leg normálisan tette vna...nah most szeretném h segítsetek:(
non félek,rettegek,és pont vizsgázom,30.án tok csak menni:(terhes lehetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!