Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok fogamzásgátló gyógyszert szedni 19 évesen, mert nem szeretem a gyógyszereket, és félek a mellékhatásoktól. A barátom (20éves) pedig ragaszkodik hozzá, mert nem kényelmes neki a gumi. Ebből több hete kisebb veszekedések vannak. Mit tegyek?
Egyrészt ez a sok mellékhatás lemérsékelhető.
A hízás az kamu,el kell menni edzeni heti 4-szer és egészségesen kajálni,diétázni.Igen ez a nehéz dolog.
A trombózis nem alakulhat ki ha szedsz multivitamint meg sok vizet iszol.
Ajánl fel kompromisszumot neki,tetes fel egy hurkot.
hurkot, spirált csak szülés után lehet, és annak is vannak mellékhatásai.
a barátod tényleg önző, neki ez így lenne kényelmes, gondolkozz el a jövőtökön.
és az ő múltján is: ha lefekszel valakivel óvszer nélkül, akkor az összes előző partnerétól valaha kapott tünetmentes fertőzését átveheted, és a volt partnereinek a volt partnereiét, stb... exponenciálisan növekszik, gondolj bele....
a hpv nagyon veszélyes, és évekig tünetmentes lehet bárki.
Én is nagyon ellene voltam először, aztán a mostani kapcsolatomban úgy döntöttem (valószínűleg azért, mert fantasztikus VOLT vele a szex), hogy fokozni akarom és kipróbálom "pucéron".
Hát, az a része az elején tényleg tökjó volt, de épp 20 perc múlva befejezem az egész hormonális fogmazásgátlás-történetet. Februárban kezdtem el (hüvelygyűrűről van szó), már az első hetekben kijött valami fertőzés rajtam, mert szex után órákig, néha napokig iszonyatosan csípett a hüvelyemnél és a húgycsövemnél. Azt kikezeltük, de az utána következő hetekben pedig a libidóm kezdett zuhanni, úgyhogy a fantasztikus szexuális élet már nem aktuális:( Szinte csak síkosítóval működik a heti 1-2 szex, de a szexuális érzékeim szinte teljesen eltompultak. Már várom, hogy visszakapjam a régi énem, és szétszedjem a pasim!
És ami nagyon fontos: a barátod rohadt önző, én nem terveznék vele hosszú távra. Nem kérdés, mindenkinek kényelmesebb gumi nélkül a szex, de itt is olvashatod, hogy rengeteg férfi belátja, hogy ez mivel jár(hat). Előbb vagy utóbb mindenképp lesznek mellékhatások - a TE testedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!