Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért késik a menstruációm? (lent)
már 4éve menstruálok és sohasem pontos.most 3.napja késik. legtöbbször késni szokott de most félek. van barátom és lefeküdtem vele többszöris úgy h nem védekeztünk de nem ment el bennem. és most őis parázik h lett e vmi bajom...de ő azt mondja h már nagyon sok barátnőjével volt így h nem ment el bennük hanem időben abbahagyták. és mi is voltunk így párszor. viszont azt is tudom h van vmi előváladék amiben lehetnek hímivarsejtek.
és semmi jel nincsen arra ha terheslennék. semmi tünet nem mutatkozik de mégis bizonytalan vagyok.meddig érdemes még várnom h megjöjjön? valaki nyugtassonmeg!!!
és nepontozzatok le olyanokkal h ezer ilyen kérdésvan. mert énis olvastam párat.
Gratulálok!! Te se vagy normális! Legalább neked lenne eszed ha már a barátodnak nincs!:S
meg ezen a "vmi előváladék"os dolgon elég yot röhögtem! kicsit szánalmas vagy,ha ezt nem tudod,de már "anyuka szeretnél lenni"!!! nem vagy több 15nél....ha meg igen,gratula;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!