Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért késik a menstruációm?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért késik a menstruációm? (lent)

Figyelt kérdés

már 4éve menstruálok és sohasem pontos.most 3.napja késik. legtöbbször késni szokott de most félek. van barátom és lefeküdtem vele többszöris úgy h nem védekeztünk de nem ment el bennem. és most őis parázik h lett e vmi bajom...de ő azt mondja h már nagyon sok barátnőjével volt így h nem ment el bennük hanem időben abbahagyták. és mi is voltunk így párszor. viszont azt is tudom h van vmi előváladék amiben lehetnek hímivarsejtek.

és semmi jel nincsen arra ha terheslennék. semmi tünet nem mutatkozik de mégis bizonytalan vagyok.meddig érdemes még várnom h megjöjjön? valaki nyugtassonmeg!!!

és nepontozzatok le olyanokkal h ezer ilyen kérdésvan. mert énis olvastam párat.

2009. okt. 6. 15:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

azért mert másokkal is csinálta megszakítással, és nem lett semmi, az nem azt jelenti h neked sem lesz semmi "bajod" ha így "védekeztek". előbb is gondolkozhattatok volna.

És ne is mondd, tudom-tudom, ha pozitív lesz a teszt, majd elvetetitek, és jólvan.

pff -.-

2009. okt. 6. 18:22
 12/22 anonim válasza:
figyu... nekem 10 honapig nem jött meg, nem voltam terhes csak egyszerüen nem jött meg, voltam dokinál vele nem tudott rá mit mondani! annyit kérdezett h sokat idegeskedek e, mert ha igen akkor valszeg azért nem jön meg! szal ne idegeskedj mert ugy biztos nem fog megjönni! csinálj tesztet! és ne csak egyet mert lehet h rossz vagy rosszul csinálod meg. egyiket csináld meg egyik nap a másikat 2 nappal később! ha mind a kettő negatív akk semmi gáz!:) és mostantol VÉDEKEZZETEK!
2009. okt. 7. 18:20
 13/22 A kérdező kommentje:
most valami véres váladék jön belőlem...szóval megjött.. sztem.
2009. okt. 9. 14:45
 14/22 anonim ***** válasza:

Hallod hány éves vagy? 12?

Ennyi ésszel nem kellene még szexelni... Ha ennyire értett vagy, hogy megszakitásossal kefélteted szét magad, ne csodálkozz semmin...:S Ilyenek miatt van ez a sok árva, meg defektes gyerek..

2009. okt. 9. 14:58
 15/22 A kérdező kommentje:
hehe bírom a kritikát :D -.-
2009. okt. 9. 15:12
 16/22 anonim ***** válasza:
ennek örülök, de remélem azért elgondolkozol azon, amit írtam. Tudoom, "könnyű távolról okosnak lenni" de ha most kivételesen meg is úsztad, egyszer meglátod, be fog csúszni egy baba. Amúgy miért is így "védekeztek"? Csak nem a pasid mondta hogy ő nem húz fel kotont mert nemszereti?:D:D
2009. okt. 9. 15:17
 17/22 anonim válasza:
Hát a válaszodból ítélve elég fiatalka lehetsz! A kérdésedből ítélve gondolom nincsen fogalmad arról, hogy ilyenkor vagy a legfogamzóképesebb. Az meg, hogy megjött, még korántsem jelenti azt, hogy nem vagy terhes. Ha eltér a szokásostól, még mindig megéri egy tesztet csinálni.
2009. okt. 9. 15:27
 18/22 anonim ***** válasza:

marha jó h bírod a kritikát, bárcsak el bírnál olvasni egy biosz könyvet is...

Meg bírnál gondolkodni is h mi lesz a következménye ha nem védekeztek. Jah, h nincs agyad amivel gondolkozhatnál?! Az már más....mert ebből a hozzáállásból nem az tűnik ki, h lenne bármiféle sütnivalód is...

2009. okt. 9. 17:00
 19/22 anonim ***** válasza:

elősször tudd meg miaz, aztán csináld! h. lehettek ilyen felelőtlenek?

mindíg kell védekezni!

a megszakítás az nem védekezés"iszont azt is tudom h van vmi előváladék amiben lehetnek hímivarsejtek. "

hát gratulálok, ha még ezt sem tudod!

asszem készítheted azsüleid, h.nagyszülők lesznek!

2009. okt. 9. 17:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem biztos, h terhes vagy, de inkább vegyél egy terhességi tesztet, vagy kettöt..az a biztosabb. De valószinüleg csak azért késik mert stresszelsz. Ha nem lesz semmi gond, akkor legalább ezekután több eszetek lesz és védekezni is fogtok. Ha meg mégis jönne a baba, ami nem kizárt, akkor má nincs mit tenni...legközelebb tanultok a saját hibáitokból.
2009. okt. 9. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!