Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen védekezési formát ajánlotok, ami biztonságos és nem a fogamzásgátló tabletta?!
A Nuvaring előnye az, hogy nem megy át a gyomrodon, egész szervezeteden, hanem helyileg hat.
Amúgy nem ugyanolyan biztonságos, hanem még biztonságosabb, mint a tabletta. Ugyanis itt nincs elfelejtett szem, nincsenek felszívódási problémák (hányás, hasmenés esetén például), hanem felteszed és 21 napig bent van. (Ki lehet venni szexhez, ha zavar, de nem jellemző, hogy zavarna bárkit is.)
Nekem nagyon bevált, a legjobb fogamzásgátlási módszernek tartom biztonság/kényelem szempontjából. Mellékhatást nem tapasztaltam. (Az első hónapban volt áttöréses vérzésem, de hamar elmúlt.)
szerintem nekem is ez lesz a legmegfelelőbb! :) azt nem tudod véletlen, hogy csak ez az egy márka létezik belőle (NuvaRing)? és jól olvasom, hogy körübelül 3-4ezer Ft?
Várom már, hogy a doki mit fog maondani az ötletemre! :P
Igen, csak ez létezik. 4000 az egyhavi adag, a három darabos kiszerelés pedig 10000.
Én direkt ezt kértem a nőgyógyászomtól, hogy írja fel, és azt mondta, jó választás! (35 felett vagyok, magas vérnyomással)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!