Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátommal szeretnénk nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal szeretnénk nemi életet élni. A fogazmásgátlòg nem szeretném, az òvszerrel viszont nem érzem magam teljesen biztonságban, mert amilyen peches vagyok biztos kiszakad. Ti mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
vamilyen tippek a biztonsàgosabb óvszerhasználathoz? le lehet ellenôrizni az aktus elôtt, h nincs e gyári hibàja? elôre is köszi.
2013. máj. 19. 12:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Én se szeretem a gumit de én nem azért mert attól félek, hogy kiszakad hanem mert a párom is utálja illetve engem irritált. Mi az első 1,5 hónapban megszakításos módszert választottuk, tudom, hogy nem biztonságos de hál'istennek nem lettem terhes. Utána viszont elkezdtem szedni a fogamzásgátlót és így megoldódott minden. Csak arra kell figyelni, hogy pontosan szedd. Már 1 éve szedem és nem lett babám (mert ugye a foggátló se véd tutira). Nekem ez a legkényelmesebb. Én se akartam szedni, nagyon tiltakoztam, de nem bántam meg.
2013. máj. 19. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs sok választás... még mindig az óvszer a legjobb, ha nem akarsz tabit szedni. Hidd el, ha rendesen használjátok nem lesz gond! Ott ha használati utasítás, tegyetek a szerint. És ha kiszakadna, még akkor is ott a sürgősségi tabletta.
2013. máj. 19. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztonságos az óvszer nyugodtan használjátok,a felhelyezésre fordítsatok figyelmet,ha az oké akkor nem lehet gond.Persze vannak olyan fiúk ,lányok akik nem annyira szeretik,de valamit valamiért.Előre nem tudod ellenőrizni,de akkor húzzátok fel amikor már rendesen bekeményedett a barátod cerkája.
2013. máj. 19. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi 5 éve óvszerrel védekezünk és még soha egyik sem szakadt ki. Már használtunk Durexet, Lifestylest, Masculant is. Ha jól helyezitek fel és helyesen használjátok, akkor nem lehet gond. Tudom, hogy ez most gyerekesnek fog hangzani, de még az interneten is vannak ilyen oktatóvideók, hogy hogyan helyezzük föl helyesen, stb. Ha rájukkeresel, biztosan sokat fognak segíteni. Mi mindig úgy csináljuk egyébként, hogy aktus közben és néha ellenőrizzük, majd a végén belefújunk és befogjuk a végét, hogy nem szakadt-e ki. Így teljes biztonságot nyújt, ne aggódj! :)

Fogamzásgátlót miért nem szeretnél? Fiatalnak érzed még magadat hozzá? Szerintem egy komolyabb kapcsolatban az ezerszer kényelmesebb. Nem kell szenvedni az óvszerrel, bármikor, spontán lehet szeretkezni úgy, hogy védettek vagytok! Én most fogom speciel elkezdeni és a párommal megegyeztünk, hogy felesben fizetjük. Így az ára sem olyan húzós. Szerintem gondold meg! :)

2013. máj. 19. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Arra figyeljetek,hogy amikor a barátod elmegy akkor a gumit a tövénél fogja meg és úgy húzza ki belőled,mert ha nem akkor lehet belőle kellemetlenség.
2013. máj. 19. 12:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. máj. 19. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!