Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy közöljem a barátommal, hogy jó lenne ha fizetné a fogamzásgátló tablettámnak legalább felét?
"Édesem, nagyon nehezen bírom a fogamzásgátlót fizetni. Nem szálnál be felesbe. Mindkettőnk érdeke."
Valahogy így. Nem nagy ördöngőség. Szerintem korrekt elvárás. Amúgy is csaj vállal nagyob kockázatot, az ő szervezetét roncsolja a vegyszer.
Felajánlhatod hogy használjatok gumit, ha esetleg nem akar beszállni. Ezzel szerintem kapásból meg is győzöd és inkább fizeti a teljes tabletta költséget.
Kérd meg egyszer, hogy váltsa ki, vagy olyankor jusson eszedbe, hogy be kellene ugrani a patikába, amikor együtt vagytok. (de szemrebbenés nélkül fizesd ki, tényleg mintha csak eszedbe jutna a patikáról, hogy jujj, itt a recept a táskámban...)
Ha realizálódik benne, hogy milyen összegről van szó, lehet észbekap.
Szerintem is gáz, hogy nem jutott még eszébe, mikor nem is dolgozol.
Az én párom anno magától felajánlotta, hogy fizeti az egészet..
Én már amikor legelőször elmentem iratni, akkor is a barátommal mentem, aki az első dobozt ( az enyém csak 5400) kapásból kifizette. Azóta is ő fizeti, mert én még tanulok, és nem tudnám miből előteremteni, még a felét sem, mert a szüleim nem tudnak róla, hogy szedem. Nem is engedné, hogy én fizessem.
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!