Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem maradt a tampon szex után, de csak hétfőn rendel az orvos. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Éppen menstruálok és a barátom nálam aludt tegnap éjjel. Úgy szexeltünk, hogy bennem volt a tampon, de annyira mélyen felment, hogy nem tudom kiszedni. Az orvos csak hétfőn rendel. Mi a teendő ilyenkor? Teljesen kétségbe vagyok esve...2013. máj. 18. 17:33
1/33 anonim válasza:
Ügyelet az van ebben a pillanatban is,na őket értesítsd/keresd fel.
2/33 anonim válasza:
ügyelet, azonnal.
Este fél 6 van. Ember észnél vagy? Előző éjszaka történt.Közel 12 óra..
3/33 anonim válasza:
Lehetsz is.
Ha feltoltad a hüvelyedben, akkor jó eséllyel elfertőződhet a tampontól. Legrosszabb esetben meddő leszel.
Ennyi észt egy embernek.
Bár ennél már csak az durvább eset (hogy vigasztaljalak is), amikor egy nő azzal kereste fel a nődokit, hogy büdös a nemiszerve. Hát kiderült, hogy ő tamponról azt hitte, hogy 1x felteszi és ennyi. Kb félévig ott volt a lába között.
4/33 anonim válasza:
De azt hogy? A pasid hogyan nem vette észre? És te miért nem szóltál neki hogy bent van a tampon?
23/F
5/33 anonim válasza:
mi is szexeltünk már így és nekem is feltolta egyszer eléggé és próbáld meg kipiszkálni nekem sikerült csak ügyes ujjak kellenek hozzá én nem mennék ilyennel orvoshoz megpróbálnám kiszedni.
6/33 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, tudta és látta is, hogy mi a helyzet. Csak annyira elkapott a hév minket, hogy aztán nem is foglalkoztunk vele.
2013. máj. 18. 17:40
7/33 anonim válasza:
Így jár, aki tamponnal szexel. El sem tudom képzelni két dolog hogy fér meg ott egyszerre. Mid van neked, templomkapud? Vagy neki van morzsányi?
8/33 anonim válasza:
Süket duma! Hétfőn ünnep van, egyetlen orvos sem rendel!
De a barátod kiszedheti belőled!
Vagy én!
10/33 A kérdező kommentje:
Milyen templomkapu? Úristen... Ezekszerint fogalmad sincs, hogy hogyan is van fent a tampon. Hiába hatolt belém, a pénisze nem a tampon mellé megy, hanem a tampont feljebbdugta...
2013. máj. 18. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!