Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a lyndinette 20 fogamzásgátló érzéstelenítő hatással rendelkezik?
Ezt meg hol olvastad? Életemben nem hallottam ilyet... :S Attól persze még lehet... bár sztem kizárt.
Inkább a nőgyógyásztól kellene sürgősen megkérdezned!
L/22
szia! igaz én a 30-at szedem, de én aztán érzek mindent, néha még sok is :D egyébként kétlem h lenne ilyen hatása de kérdezd meg a nődokid vagy egy patikust!
19/L
Érzéstelenítő hatása nincs. Viszont libidó csökkentő hatása igen. Én már a 3. gyogyit szedem (köztük a lindynette is). Ma már libidóm nulla. Felizgatni szinte lehetetlen. Hiába nem használunk már gumit, sokszor nem érzem a párom. Alig tudok elmenni. Mintha eltűnne a g-pontom. Hiába ingerli, mintha ott sem lenne.
Te kívánod a szexet, rendesen fel lehet izgatni? Szerintem nálad is uaz a szitu, mint nálam, ezért az érzéketlenség. Másra gondolni nem tudok. Sokkal ritkábban tudok elélvezni és sokkal több idő szükségeltetik, mint a gyogyik előtt. Ténylegesen 1 hónapban kb 1x ha megkívánom a szexet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!