Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben ha a férfi elmegy de a nő nem akkor abból nem lesz gyerek. Jól tudom?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 20:16
11/18 anonim válasza:
KAMUKÉRDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!!!!!!!!!!!!!!
12/18 anonim válasza:
magyarázd már meg hogy szerinted ez hogy függ össze, mármint az orgazmus és a termékenység, komolyan érdekelne:D
13/18 anonim válasza:
Megérdemelnéd, hogy teherbe ess így!!
14/18 anonim válasza:
Jajj hagyjátok már! Hát élvezkedik a válaszokon! Ti meg itt írjátok neki, hogy miért ne lehetne, meg hogy hogyan stb! Hát tudja ő azt nagyon jól! Egyetértek az első válaszolóval! "jól, sőt kiválóan tudod!" :)
15/18 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy nem kamu kérdés, de ezt a baromságot honnan veszed? Hány éves vagy?
16/18 anonim válasza:
LOL:D Hát erre én már nem tudok mit írni. Tudom én hogy érdemes ide feljárni esténként. Jobb mint akármelyik kabaré:D Egyébként kedves kérdező nem jól tudod. Igenis lehet baba attól...Gondolj már bele aki úgy esik teherbe hogy megerőszakolják ő vajon elmegy?.... Uhh...
17/18 anonim válasza:
De ha lenyelte volna akkor nem kellene félnie,meg ilyen hülyéket kérdezni:-)
18/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, összegezve a fórum álláspontja az esetedre a következő: Ha terhes akarsz lenne, sajnos egyszerre kell produkálnod a pasiddal orgazmust. Ha nem akarsz terhes lenni, vagy lenyeled, vagy hagyod, hogy a pasid beelőzzön az orgazmusnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!