Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben ha a férfi elmegy de a nő nem akkor abból nem lesz gyerek. Jól tudom?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 20:16
2/18 anonim válasza:
Nem jól tudod.
Attól még igenis lehet gyerek.
Nem az orgazmustól,hanem a peteéréstől függ.
3/18 anonim válasza:
hát lesz csak az olyan hülye lesz mint te :D
bár anyád ment volna el...
4/18 anonim válasza:
Akkor én hülyeséget írtam, ha jól tudja.Én az első párommal nem tudtam elmenni, mégis van gyerekem tőle.
2-ik,
5/18 anonim válasza:
mi? ezt nem értem.Ha a férfi elélvez óvszer vagy valamilyen védekezés nélkül a nő hüvelyébe, akkor simán lehet belőle gyerek...
6/18 anonim válasza:
Na ne hülyéskedjünk, attól meg lehet gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!még mindig a 2-ik.
7/18 Thurston válasza:
Akkor kérd meg azt is, hogy magyarázza el mi az az irónia, mert szarban leszel, ha a gyermeked megkérdezi tőled.
8/18 Thurston válasza:
Egyébként azért adtam ilyen irónikus választ, mert szemmel láthatóan cska viccelődik a kérdés feltevője.
9/18 anonim válasza:
Te jó ég..!!!!miért ne lehet ne gyerek?a teherbesés nincs kapcsolatban a nő orgazmusával.......-.-
10/18 anonim válasza:
nem a közös orgazmustól leszel terhes, hanem egy spermától. A spermától is csak akkor, ha nem szájon át kerül a szervezetedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!