Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbeesés kockázata?
Figyelt kérdés
Ha a hüvelyembe (max.1-2 cm-re) bejut sperma ami még életképes attól lehetek terhes,vagy csak ha rendesen belémélvez?2009. szept. 28. 09:07
11/20 anonim válasza:
hat ha nem baj h jön a baba, akkor mi a probléma? :)
12/20 A kérdező kommentje:
1 hónapja leálltam a gyógyszerrel és várni szeretnék még 3 hónapot,hogy kiürüljön a szervezetemből biztos ami biztos.De amit leírtam elég ok arra h teszteljek?Mert 1 hete meg meg kellett volna jönnie.DE!Ugye mondtam,hogy abbahagytam a bogyót tehát ez miatt is késhet mert általában ilyenkor a nőknek össze vissza szokott megjönni..
2009. szept. 30. 12:06
13/20 anonim válasza:
késhet a gyogyszer miatt is, de nem lesz semmi baja a babának ha még nem ürült ki a gyogyszer. ezeket szoptatás alatt is lehet szedni, tehat nem karosit semmit. habar az attol is fugg h mit szedtel.
14/20 A kérdező kommentje:
Novynette,de lehet veszek azért tesztet.Köszi a válaszokat!:-)
2009. szept. 30. 12:22
15/20 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok ki pontozott le mindenkit, aki azt irta hogy igenis lehet terhes... köztük engem is...
16/20 anonim válasza:
ugy tudom h az alacsony hormontartalmu. szoval ne idegeskedj. de orvoshoz mindenkeppen menj el.
17/20 anonim válasza:
09:36es!!!
Ha belokne egy arvahazba jobb volna neked???
18/20 anonim válasza:
Én 1 éven keresztül szeretkeztem úgy a párommal hogy csak kivette mikor elment. Én nem lettem terhes. De ez csak szerencse kérdése volt.
19/20 anonim válasza:
Szia! Nem valószínű a teherbeesés, mivel a spermák nem hegymászók, nekik is kell az a lendület, amelyet a péniszből történő "távozás" ad. Természetesen nem kizárt, de szinte az. Szerintem a minimum az lenne, ha bocsánatot kérne az a pár ember, aki az elején annyira okos volt, hogy ismeretlenül mindennek lehordta a kérdezőt. Kedves kérdező kívánom, hogy úgy alakuljon, ahogy szeretnétek :)
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked,nagyon rendes vagy!!!!:-)
2009. okt. 3. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!