Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teherbeesés kockázata?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbeesés kockázata?

Figyelt kérdés
Ha a hüvelyembe (max.1-2 cm-re) bejut sperma ami még életképes attól lehetek terhes,vagy csak ha rendesen belémélvez?
2009. szept. 28. 09:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
nem kell h belédélvezzen, ha csak kicsit teszi be, akkor is lehetsz terhes. ehh, akkor nem kellene annyit költeni fogamzasgatlora, meg ovszerekre, ha csak a beleélvezéstől lehetne teherbeesni, nem?
2009. szept. 28. 09:20
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Persze, hogy lehetsz terhes, naná. És gondolom egy ilyen felelőtlen akció után nem akarod megölni azt az ártatlan kis életet, ha létrejött.
2009. szept. 28. 09:36
 3/20 anonim ***** válasza:
71%
utolso, ne gondold h nem akarja megolni.. ezek a 14-15 évesek sose felelősségteljesek, sajnos ezért van annyi abortusz :S
2009. szept. 28. 09:37
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudom minek játszani a tűzzel...

Irj be a keresőbe 3 szót: teherbe eshetek így?

Kapsz rá pár választ, de tőlem is: igen!

Az nem szex ha betolja 1-2 centire majd kihúzza!

Ha biztonságosan akartok szexelni, tessék gumit venni!!!!!

L/22

2009. szept. 28. 09:47
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha már ennyire félsz, hogy terhes leszel, márpedig meg van rá az esély, akkor: ÓVSZER
2009. szept. 28. 09:54
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Igen teherbe is eshetsz. Ugyanis nem csak az elélvezéskor vannak spermiumok. Az elővállasékban is lehet. Aki itt előttem hozzászólt mindnek igaza van.

Ha nem tudja a barátod elviselni a gumit akkor keresetek más védekezési módszert. Csak körül kell itt nézni a neten.

2009. szept. 28. 12:33
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
naná hogy lehetsz, ha beléd kerül? nem is értem a kérdést ne viccelj már, hát ha beléd kerül 1-2 centire akkor az már benned van és szépen vándorolni kezd felfelé.
2009. szept. 28. 12:40
 8/20 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok,óvszerrel védekezünk és nemrég történt ez,hogy kifolyt lovagló pózban mikor elment..Azért kösz a válaszokat,lehet én tettem fel hülyén a kérdést,csak rövid akartam lenni.Nem érzem magam felelőtlennek.
2009. szept. 28. 22:54
 9/20 A kérdező kommentje:
Soha nem venném el a kisbabám életét ha már útban van,nemsokára szeretnék is!
2009. szept. 28. 22:56
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

lehet, remélem úgy lesz, ahogy te szeretnéd!!!

puszi:-)

2009. szept. 30. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!