Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » FONTOS! Olvastam neten egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FONTOS! Olvastam neten egy oldalt, amint azt írták hogy amikor a nőnek megvan, akkor kisebb a teherbeesés kockázata! Szerintetek, hogy van ez?

Figyelt kérdés
Lényegében én együtt voltam a barátommal pontosan azon a napon, amikor megjött, viszont kiszakadt a gumi, és csak akkor vettük észre mikor már vége volt az aktusnak szóval bennem ment el! Másnap mentünk a gyógyszertárba vettünk esemény utáni tablettát, de ez előtt két hónappal is muszáj volt bevennem, szintén kiszakadt a gumi. Szerintetek mennyi az esélye így, hogy terhes vagyok?Sajnos nagyon félek... pont most akartam elkezdeni a fogamzásgátlót, de így még csúszik egy hónapot...
2010. jún. 18. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
nem leszel terhes.
2010. jún. 18. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát mivel a menstruáció a megtermékenyítés hiányában következik be, és akkor már vége van a peteérésnek, ezért nem leszel terhes.
2010. jún. 18. 14:43
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi komikat, én is utánaolvastam, remélem bizonyára nem lesz semmi gond, mert egy gyerek még korai lenne! Egyébként mi a véleményetek a yasminelle fogamzásgátló tablettáról??
2010. jún. 18. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Van egy ismerősöm aki ez mellett a fogamzásgátlótol lett terhes, a másik hízott tőle 10kg-ot. Én Lindynettet szedtem de nekem nem jött be.

Arról, hogy lehetsz - e terhes szerintem nem, mert a peteérés a ciklus közepén van, de olvastam már olyat is ahol azt írták, hogy akár a menstruáció alatt is lehet peteérés én ezt hülyeségnek tartom. Nemtudom mi az igaz. De az nem logikus.

2010. jún. 18. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:

ciklus.hu

regizz , ott van naptármódszer is

2010. jún. 18. 23:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen én is így tudom, hogy a peteérés a ciklus felénél van!

Egyébként van egy nagyon jó és elég ismert fogamzásgátló, amiben kevés hormon van, emiatt nem hízlal meg semmi ilyesmi... yasminelle a neve, nekem a nőgyógyászom ezt javasolta, sok ismerősöm is szedi és még egy grammot nem híztak tőle :) én is merem ajánlani

A terhességre visszatérve, én sem tartom valószínűnek h menstruáció alatt lenne peteérés!

Regiztem már régen a ciklus.hu-ra is és ott is úgy van h akkor vannak a "szabad szerelem" napok...

köszi a kommenteket :)

2010. jún. 19. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Necces téma ez. Az tény, kisebb az esélye hogy eherbe ess. Nagyo kicsi. DE ha valaki nagyo fogékony, teherbe eshet. Nekem egyik barátnőm így lett terhes. Ezzel nemm akarlak megijeszteni, természetesen nem mindenki esik teherbe így. Csak tudni kell, hoyg ez sem 100%.
2010. jún. 20. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!