Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges a teherbeesés?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek több mint fél éve, és rendszeresen. De az utóbbi napokban nagyon feszül a mellem, de a menstruációmnak még nem kell jelentkeznie. És most amit kérdezek arra lényegében kaptam választ a tájékoztatóban, de nagyon idegesít a dolog és nem hagy nyugodni. A gyógyszermentes szünet első két napján együttvoltam a barátommal. Igaz akkor nem lehet teherbe esni? Mert elvileg akkor is védve vagyok. Utána való nap megjött rendesen ahogy szokott. És mielőtt a teszteket mondaná mindenki, kis faluban lakom hétvégén nincs gyógyszertár és a boltban nem lehet kapni tesztet, szóval ez hétfőig várat magára, csak ideges vagyok :S2011. ápr. 9. 08:22
1/7 anonim válasza:
Ha feszül a melled, és még nem kell, hogy megjöjjön, biztos peteérésed van, nekem minden hónapban ez van.
Ha fél éve szeded rendesen, és nem szedsz mellé más hormon hatású gyógyszert, nem vagy terhes.
Minden peteérésnél szétfeszült a mellem, úgy fájt, hogy nem tudtam hozzá sem érni. Pár nap és elmúlik, utána meg majd megfog jönni.
No para, amig nem jön el az idő, hogy menstruálj, sztem ne is vegyél tesztet!
3/7 TOMAtm válasza:
nem lehet hogy túl szűk a melltartó?híztál?éhesebb vagy?zavarnak bizonyos illatok amiket korábban észre sem vettél?na akkor vagy terhes...
4/7 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes ha rendesen szeded! A mellfeszülés egy mellékhatás, tájékoztató is írja. Mikor kell megjönnie? Nekem egy héttel korábban már elkezd feszülni, vagy még korábban.
5/7 anonim válasza:
Peteérést meg nem érezhet, mivel a fogamzásgátló azt akadályozza meg. Normál esetben.
6/7 anonim válasza:
1. valaszolonak: Mar miert gondolod, hogy "biztos peteeresed van" ,marmint a kerdezonek? Durva is lenne, 6 honapnyi fogamzasgatlo szedese alatt..... Es ezt pont en mondom, akinek 6evnyi szedes vegen lett peteerese rendes, eloirasnak megfelelo fogamzasgatlo szedese mellett (semmi hasmenes, semmi hanyas, nem maradt ki 1 szem sem, mindet idoben bevettem es nem szedtem se antibiotikumot, se fajdalomcsillapitot, semmit ami hatassal lett volna ra!). Tehat eleg durva feltetelezes az en sztorimtol fuggetlenul, hogy biztos peteerese van. A fogamzasgatlonak pont az az egyik lenyege, hogy igyekszik meggatolni a peteerest. Szepen is neznenk ki, ha rendszeres peteeres lenne mellette. Velem is csak egyszer fordult elo.
7/7 A kérdező kommentje:
A tabletta első heténél tartok, így szerintem a peteérés is kicsit korai lenne, ha van. Megjönni pedig még nem fog mostanában. Nem érzek szagokat és ilyesmi a melltartó sem szorít, egyszerűen csak feszül főleg mikor éjjel úgy fekszek.
De köszönöm hogy megnyugtattatok hogy nem valószínű hogy terhes vagyok.
2011. ápr. 9. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!