Így a teherbeesés kockázata mennyi?
A menstruációm esedékes a napokban:nagyon fájnak a melleim,és az arcom kipattogzott (szerintem most jön meg a szeretkezés után)....
Óvszer nélkül szeretkeztünk,aztán a végén felraktuk és abba élvezett el.Tisztában vagyok az előnedvvel.
Mennyi az esélye,hogy baba lesz így?
Csakis normális válaszokat szeretnék,nagyon szépen köszönöm.
20-30% az esély rá, hogy baba lesz, ha benned megy el a párod, mivel nem így történt ezért egyértelműen ennél kevesebb. Mi pl megszakítással védekeztünk kb fél évet, csak az utolsó pillanatban szált ki és nem is estem teherbe. Most babát szeretnénk, ezért már az előző ciklusomba sem védekeztünk sehogy, de sajnos nem jött össze, pedig többször is együtt voltunk.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd nem is olyan egyszerű teherbe esni.
Bár azért tudnod kell, és szerintem tisztában is vagy vele, hogy ez a módszer amit ti használtok, nem véd úgy mint a gyógyszer, vagy a gumi.
mi párommal mindig úgy vagyunk együtt hogy csak a legvégén veszi fel a gumit mikor már el megy.
lassan 2 éve van ez így és eddig még nem lettem ezzel a védekezéssel terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!