Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kihánytam 1 szem Volinát, bevettem a következőt, amit remélem jól tettem de hogyan tovább?
Tegnap este 10 órakor vettem be egy Volina tablettát (3. héten járok, utolsó 3 szem) és kb hajnal 2 óra körül kihánytam. Elvileg 3-4 óra a felszívódási idő, de szerintem kihánytam. Ezért hajnal 3 órakor bevettem a következő szemet, a szombatit. Hiba volt? Utolsó együttlétem előző hét pénteken volt.
Hogyan tovább? Meg fog jönni a menzeszem? Hány napos szünetet tartsak? Pótoljam eggyel az új levélből? Vagy 1 nappal hamarabb fog megjönni?
Segítsetek!
És ha az új levélből pótolok akkor egyértelműen nem csúszik a menzeszem. 7 napos szünet legyen? De akkor ebből a levélből fog hiányozni 1 szem, és mindig így lesz?
Hallottam a Nuvaringről, gondolkoztam rajta de majd később :)
Az volt az első h elolvastam a betegtájékoztatót, de arról nincs szó, hogy mi a teendő pót tabletta bevétele után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!