Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem bevenni az utolsó szem fogamzásgátlót. Szeretkezhetek már a párommal kiegészítő védekezés nélkül?
És ha valaki itt azt írja, hogy igen, máris hiszel neki?
Olvasd el a betegtájékoztatót, benne van. Nem mindegy, mit szedsz.
Van olyan fogamzásgátló is, ahol ilyenkor nem szabad a 7 napos szünetet megtartani, hanem egyből kezdeni kell a következő levéllel.
Tehát betegtájékoztató és/vagy gumi vagy baba.
Természetesen nem hiszek el bármit, de ő legalább normális hangnemben válaszolt és ezt értékelem. Nem kezelt buta tiniként, mert nem vagyok az. Elolvastam a betegtájékoztatót, az volt az első dolgom. Az én gyógyszeremmel lehet 7 napos szünetet is tartani, de lehet szünet nélkül is folytatni, mindkettőt írta. Én a szünetet választottam.
Nem kérek a kioktató hangnemből senkitől, mindenki véleményét szívesen veszem amennyiben kulturáltan és normálisan van megfogalmazva, nem lekezelő stílusban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!