Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzás gátló tablettát fel lehet e íratni anélkül hogy megcsinálnák e rajtam a rákszűrést?
most kezdtem el szedni a symiciát pár napja.. aztmondta a bunkó körzeti doki menyjek vissza ha már nem lesz meg az eredeti menstruációm. mert addig ir fel nekem egyhavi adagot.
nem azért mert egyhavit írt fel, vagy nem tetszene a körültekintése, de ő maga, egy köcsög, már ahogy beszél.
szebb szavakat nem találok rá.
szóval az lenne a fő kérdés mondhatom azt neki, hogy ne vizsgáljon meg csak írja ki a bogyót?
(nem akarom hogy hozzám nyuljon a retkes kezével)
vagy mehetek akár magán hoz is.. de ott nemtudom milyen árban mozognak ezek a vizsgálatok.
sajnos csak egy körzeti nő.doki van. a házioros meg nekem azt mondta hogy nem írhat fel.
szóval tényleg mondhatom neki hogy nem kérem a rákszűrést?
A körzeti doki nem végez rákszűrést, hacsak nem nőgyógyász is mellette. A tablettához évente illik a rákszűrést elvégeztetni, ha új helyen csak tablettát akarsz az előző (gondolom nincs ilyened) leletét kérhetik
Újabban vidéken az utazási nehézségek miatt a védőnők némelyike is leveheti a mintát a rákszűrésre. Ez elég szimpatikus lehetőség. Érdeklődj tőle.
Nálunk ez úgy van, hogy ha el akarod kezdeni a gyógyszer szedését, akkor egy havit ír fel a doki, ha nincs gond az egy hónap alatt mehet a 3 havi is egyszerre.
De. Rákszűrés nélkül nem ír fel egyik doki sem. Azt évente kell csináltatni, tehát egy rákszűrés egy évig érvényes. Annak az eredményével egy évig a háziorvos is felírja minden további nélkül. Illetve bármely másik nőgyógyász is bárhol, hiszen viszed a papírodat, hogy igen van érvényes negatív rákszűrésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!