Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél végzett/kinél nem a fogamzásgátlót felíró nőgyógyász teljes laborvizsgálatot, rákszűrést, mielőtt felírta a gyógyszert?
És Te nem tartasz attól, hogy időzített bombát szedsz? én most megijedtem kicsit, hétfő reggel megyek is az éhgyomri laborra.
Igen, még arra lennék kiváncsi, hogy mi a véleményetek erről, hogy nem végeznek előtte vizsgálatot?
engem kikérdezett az orvos,hogy van-e a családban olyan,akinek volt trombózisa,agyvérzése,érrendszeri betegsége stb..dohányzok-e..elküldött vérvételre és vizelet vizsgálatra.utána az eredménnyel kell visszamennem.aztán derül ki,hogy milyen gyógyszert ír fel.
szerintem ez így korrekt.
egyébként barátnőm elment gyógyszert íratni,nem vettek tőle vért meg semmi..az orvos felírt neki találomra egyet,és most 2 hetes terhes..
valszeg nemazért lett terhes, mert nemvettek tőle vért előtte..:S
én 5 éve szedem ugyanazt, és tőlem sem vettek vért, és nemküldtek májvizsgálatra sem. citológiát viszont csináltak, és 18 éves voltam akkor. azóta évente járok rákszűrésre és eddig semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!