Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt megcsinálnák nekem vagy elküldene?
Múlt héten voltam kozmetikusnál, legyantázta a szemöldököm , nagyon helyes csajszi.
Le szeretneném a fanszőröm is gyantázni, szerintetek elvállalja vagy elküld a fenébe? Ill. ahogy ott matat és nekem felállna nem lenne ciki?
az intim gyanta valóban lelohaszt minden szexuális kedéjt annyira fáj főleg első alkalommal..
(am remélem nem az egész szemöldököd gyantáztattad le, mert az nagyon gáz..xD)
:) biztosan nem állna fel gyantázás közben, hacsak nem izgat a szado-mazo dolog:)
Amúgy persze hogy legyantáz, hiszen ez a munkája, nap mint nap csinálja és egyre több a férfi vendég is...Véleményem szerint sajnos...ne gyantázd a szemöldököd, nem túl férfias! de ez már nem tartozik a kérdéshez,ne haragudj.
22L
hihi csak középen van legyantázva mert sajna összenő:D
amúgy meg a kozmetikus csaj mondott valamit ami miatt el akarok menni, és hátha lesz valami:D
"amúgy meg a kozmetikus csaj mondott valamit ami miatt el akarok menni, és hátha lesz valami:D"
Akkor meg miért lenne ciki? Lankadt f@sszal nem teszel kárt benne (belé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!