Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Spermaölő szerek (spermicidek)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spermaölő szerek (spermicidek)? Megszakitásos közösülés eseten hatékonyak?

Figyelt kérdés
párommal már lassan 1éve vagyünk együtt es elsö honapokban gumiztunk de nem az igazi mindig a hév közepén leallni es felhuzni ugye.....és most már lassan 8honapja megszakitatottan csinaljuk.nincs belle gáz mert barátom jol birja csak én olvasstam h már igy több idö utan a hüvely megszokja a partner spermiumát és nagyobb a teherbe esés esélye.es ugye van az elöváladek es igazat megvalva attol felek.gyógyszert nem szereetnek mert mar 1x szedtem es 25kg hiztam töle es most h vekony vagyok ismet nem szeretnek hizni meg hat az orvossag is lelohasztja a kedvet.es most erre gondoltam h ezek a spermaölö szerek megszakitásoos közösülessel hatásossak e lennének ?? pl van ez a pharmatex is.....

2013. ápr. 21. 22:26
 1/8 anonim válasza:
100%
Valószínűleg hatásos, mert ha megszakításosan szeretkeztek is, akkor is jut be némi előváladék amiben lehetnek spermák. Így legalább azok is meghalnak! :) Biztonságosabb így mint csak megszakításosan. 6 évig mi csak úgy szeretkeztünk és nem lettem terhes, mikor babát akartunk meg elsőre összejött. De azért jobb ha védekeztek!
2013. ápr. 21. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 21. 22:42
 3/8 A kérdező kommentje:

ezeken az oldalakon végig futotam már en is :)))

na akkor nem csak mi vagyunk igy 6evig telleg?es telleg semmi rizikó nem is féltel? mensid ssem csuszodd semmi?:)mert en benne van eegy kis félelem mert nem igazan szeretem a gyerekeket tudom érdekessen hangzik lány létemre de sem most 20evessen sem 40evessen nem szzeretnek hideg kiráz tölük :/

2013. ápr. 21. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:
46%

Ha nem jönne jól egy gyerek, akkor NE ÍGY védekezzetek!

Igen, van akinek 6 évig bejön, van viszont, aki már az első (!) hónapban teherbe esik ilyen védekezés mellett!

Mert a megszakítás NEM védekezés.

Megfigyelések alapján 100 nőből 35 teherbe esik egy év alatt ilyen módszer mellett.

Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy a többség (65 %) nem lesz terhes, de ha az óvszer "sikerrátájával" hasonlítjuk össze, ahol 1 év alatt 100 nőből mindössze 2-3 marad úgy, már elég rossz... nem gondolod?

Kis személyes: nekünk fél évig jött be, bár mi nem bántuk.

A spermicidekkel természetesen javíthatsz a hatékonyságon, de még úgy se az igazi.

2013. ápr. 22. 12:07
 5/8 anonim válasza:
Oké , hogy nekünk 6 évig bejött, máig se tudom hogy hogyan, de valóban van akinek egy hónapig se jön be. Én igazából éreztem mikor van peteérésem, iszonyatosan görcsöltem olyankor, úgyhogy akkor nem volt szex. Meg számoltam a napokat, úgyhogy betartottuk a peteérés előtti , utáni legalább 2 napot. Egyik módszer se 100 %-os, szerintem ha használjátok a spermicideket és megszakításosan csináljátok, nem lesz gáz. Gyógyszert nem akarsz a gumi nem az igazi (meg is értem, én is utálom) , spirált még úgyse raknak fel amíg nem szültél, akkor csak ez marad.
2013. ápr. 22. 13:06
 6/8 A kérdező kommentje:
igen meg mi ugye ugyis csak hetvegen talizunk szoval ...nem sexelünk minden egyesnap.ugye mas suliba jarunk...szoval en is uggy gondolom h nem annyira gaz igy de termeszetessen nem azt mondom h nem zartuk ki teljessen a gumit mert mikor megjon vagy mar megy el es ugy adódik sexelünk persze akkor gumival .csak nekem az piszkalja a csöröm h a spermacidek utan nem szabad tuslni....
2013. ápr. 22. 15:08
 7/8 A kérdező kommentje:
olvastam igen ezt a 35 nö esik teherbe 100bol ...de szerintem azokban eleég erössen bele let elvezve nem de ?? mert aze kicsi az esélye h azok a kis örömcseppek okoznanak ekkora terhet nem?? mmeg plusz olvastam h a dohanyzas ivas es egyeb ilyenek gyengitik a spermat + a termékenyseget es en is esparom is dohanyzunk mondjuk en mar 8eve biztossan.es mint emlitettem annó szedtem tabit elég erröset 2 evig mensim vegett eleg fiatalon lehet h az is keresztbe tett...mondjuk en ennek csak örülnek...de a masik bnöm az összes eddigi pasijával gumi nelkül csinalta es sose volt probléma...évekig... most lett terhes ....mert a mostani pasija eleg szeleburdi...szóval aze az is közre jatszik h a pasi h birja
2013. ápr. 22. 15:34
 8/8 kopasz55 ***** válasza:
36%
Én már kifejtettem hogy évtizedek óta megszakításos közösüléssel védekezek.... és két tervezett gyerekem van e mellett nulla nem tervezett gyerek... szóval tökéletesen biztonágos a megszakítás. Azt azért kiegészítésül hozzátenném, hogy patrtner is kell hozzá. Egyrészt nem úgy kb. nem spriccelünk a punciba hanem egyáltalán nem.... másrészt ha a mlány... nő szereti ha testre, szájba... melllre... stb keül a sperma akkor működik a dolog.
2013. ápr. 22. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!