Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos a megszakításos közösülés?
Egyáltalán nem biztonságos.Volt,aki már teherbe esett tőle,volt aki nem.
Én személy szerint anno jó párszor gumi nélkül csináltam és nem lettem terhes.De ez Én voltam.Lehettem volna.
Te még attól nyugodtan lehetsz terhes.
Használjatok inkább óvszert vagy fogamzásgátlót.
ha a srác TÉNYLEG kiveszi előtte, akkor biztonságos lehet.
most jönnének azok, akik mondogatják,hogy "de az előváladék is tartalmaz spermiumot". Nem , az előváladékot külön mirigy termeli, ez a húgycső kitisztítására szolgál, illetve síkosítóként. Az előváladékban csak akkor van spermium,ha a fiú a legutolsó elélvezése után nem pisilt. A pisi ugyanis savas, ami megöli a spermiumokat. Ha pisilt, az előváladék tiszta.Még ha előváladékban volt is sperma, akkor is kevés az esélye,mert annak el kell jutnia a petefészekig.Élvezéskor a fiú azért spriccel,hogy ez megtörténjen(tehát eljusson a spermium). Az előváladék NEM spriccel, ergo nagyon nehéz lenne oda feljutni. (próbáltam hétköznapi lenni) a sok barom hajtja itt a hülyeségeit.egy picit kellene utána kérdezősködni,mielőtt szórnák az igét :)
Egyetlen dolga van a fiúnak, tényleg kivenni!
Én öt éve védekezem megszakításos módszerrel. 7 partnerem volt ez idő alatt, és sosem lett probléma :)
Az egyiknél ráadásul folyamatosan rengeteg előváladék termelődött, de nem lettem terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!