Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jót vagy rosszat jelent, hogyha egy kicsit csípett a Pharmatex hüvelykúp?
Figyelt kérdés
Éreztem, hogy amint fölhelyeztem kicsit csípett aztán elmúlt. Majd amikor szétolvadt egy csomó kifolyott belőlem és szintén csípett. Ez jó? A papírján az volt, h ez egy mellékhatás. Viszont elötte leöblítettem magam szappanos vízzel, de kevés volt a szappan. Szinte alig. Ez gáz? 2008. jún. 12. 19:49
2/11 anonim válasza:
Az bizony gáz: használata előtt és után nem szabad szappanos vízzel mosdani, mert közömbösiti a hatását. Javaslom az eseményutáni tablettát. Az, hogy csípett nyilván azt jelenti, hogy allergiás tüneteid vannak ha használod, nem ajánlatos használnod.
3/11 anonim válasza:
IGen! Maró hatása is van, több nőgyógyász emiatt ellenzi!! Szerintem.. hagyd abba, vagy ha még fog fájni v. csípni, akkor doki.
Van aki erre érzékeny, van, aki nem..
4/11 A kérdező kommentje:
esemény utáni tabletta nem kell, mert gumit is használtunk.. am az első válaszolónak üzenem, h nagyon vicces
2008. jún. 12. 20:53
5/11 A kérdező kommentje:
viszont este láttam, h egy csomó barna folyásom lett. Lehet, h volt egy kis fertőzésem és kihozta belőlem a "dzsuvát"?
2008. jún. 12. 21:44
6/11 anonim válasza:
Ezzel a csípéssel elméletileg nincs semmi gond, csak gyakorlatilag... Ugyanis nem egy kellemes érzés, mint észrevetted!
7/11 A kérdező kommentje:
értem. szal nem kell aggódnom? a papírján levan írva, hogy mellékhatásként előfordulhat égő érzés és hüvelyfolyás. szal nem para, ha kicsit csíp? nem egyfolytában...
2008. jún. 12. 22:06
8/11 A kérdező kommentje:
vagy max még hozzá kéne szoknom? mert ez volt a 2. alkalom, h kipróbáltam
2008. jún. 12. 22:06
9/11 anonim válasza:
Én a krémet használtam és csípett is egy picit... Azóta nem mertük használni, pedig van még belőle. Próbáljátok ki még 1-2szer és lehet, hogy megszokod. Még egy pici szappanos víz is tilos, bontja az anyagot. Folyás szerintem a "tisztulás" miatt van, vagy az is lehet, hogy a páros durvábban csinálta picit és mivel érzékeny volt a hüvelyed megsérthette. De szerintem nem kell aggódnod, nem lehet nagy gond, de ha pár napon belül nem múlik el, illetve erösödnek a tünetek mindenképp menj el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!