Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom mit tegyek? Egy régi kérdés folytatása?
Egy vissza térő kérdés..csak már máshogy:Smost már tényleg nem tudom mi legyen.
Eredeti kérdés... lejebb a mostani.
Nem tudom mi legyen. ö biszex. én pedig nem:S? (Kicsit hosszú)
Van egy barátnőm 18 éves és biszex,de inkább a lányokhoz vónzódik...már 5 éve ismerjük egymást...és mondta,hogy nagyon vónzónak tart és,hogy sokszor elképzeli milyen lenne velem ezen kicsit összekaptunk..már persze régen volt ..amikor még volt bartátom.viszont csitultak a dolgok ..nem foglalkoztunk avval,hogy ö biszex..viszont 3 hónapja szakítottam a barátommal..2 hete ..már nem igazán bírtam ..kiborultam neki h nagyon hiányzik főként a szex..megcsókolt és onnét ment minden magától...lefeküdünk..ha lehet úgy fogalmazni..és borzasztóan jó volt..viszont..ma mondta ,hogy borzasztóan vágyik rám és ,hogy holnap menjek át...én is szeretném...de nem akarom,hogy félre értse ,hogy köztünk lehetne is valami..szerintetek beteges?:S
Ez volt a régi..kérdésem azóta eltelt pát hét..bele mentem a játékba..nagyon jó vele..és egyre többször csináljuk van úgy,hogy napi szinten 3x vagy egymás után..most már néha azt érzem,hogy több,mint barátság..már nem csak a szexre megy a dolog..hanem hogy a másik mit érez és,hogy minél jobb legyen neki..van úgy h 4x csináljuk újra:sÉn nemtudom.?.megbántam hogy egyálltalán bele kezdtem..de mos már nem tudok mit tenni ..véget kéne vetni ennek?normális vagyook?:S
segítsetek?
Én írtam az előző kérdésedre is (én szerettem volna légy lenni a falon, ha visszanézed) és ott írtam is, hogy amíg csak szexről szól a dolog, szerintem komolyabb "baj" nem lehet. Viszont ha elérsz egy olyan pontra, hogy úgy érzed, már érzelmileg kötődsz hozzá, akkor döntened kell, hogy ez jó-e neked, avagy sem.
Ha tényleg heteroszexuális kapcsolatot akarsz, akkor azonnal szakítsd meg a lánnyal a viszony testi részét, a lelkit pedig minimum barátira állítsd vissza! Nem kell összeveszni vele, csak beszéljétek meg, hogy ez neked nem jó, nem így akarod, de attól a baráti viszony megmaradhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!