Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elszakadt a gumi, mi a teendő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszakadt a gumi, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Ma este lefeküdtem a barátommal, de mint mindíg, most is óvszerrel védekeztünk.

El is élvezett, de még folytattuk, és utána éreztük, hogy elszakadt a gumi. Amint elszakadt, azonnal ki is vette, és egy nagyon kicsi szakadás volt rajta.

Én nagyon megijedtem, és el is mentem a fürdőbe, megmosni magam, és ott alul is rendesen megmostam magam.

Szóval szerintem kicsi az esélye, hogy teherbe esek, ráadásul cukorbeteg is vagyok, és ha jól tudom a cukrosok nehezebben esnek teherbe.

Mit tegyek?

16/L

2009. szept. 20. 21:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szexhez nagylány vagy ,akkor legyél ahhoz is,hogy beszélsz erről ,és hogy elmenj nőgyógyászhoz. Ha nem mész el ,akkor csak nagyobb bajba kerülhetsz.
2009. szept. 20. 22:15
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
21:49, igen látom hogy használnak, de egy óvszer hatalmas teherbírású és rosszul rakták fel, ha elszakadt, ezért írtam hogy tanulják meg használni!
2009. szept. 20. 22:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább az lehetett gond, hogy nem húzták e egyből ejakuláció után.

De tény, hogy ha szexelsz az felelősséggel jár és ilyen esetekkel.

2009. szept. 20. 22:26
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Hát szegény lány csak sajnállak titeket h ennyire megszívtátok, de esemény utáni. És az meg annyira betesz a hormonháztartásodnak h egy ideig hanyagolj minden együttlétet. Azért jó gyorsan lereagáltad, ha este történt és 9-kor már be is írtál.

Hétfőn vizit a kórházban, mond meg a nődoki ügyeletén h elszakadt az a francos gumi.

És csak egy személyes tanács, ha gyakran vagytok együtt akkor valami tablettát is írass majd fel, mert a gumi egy hülyeség alapból, én spec utálnám h még azzal is töketlenkedni kell, mikor a másikra akarnék koncentrálni, nem a farkammal foglalkozni. Szóval csak óvatosan!

2009. szept. 20. 23:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
És hallottam olyat h a menszi eltolódhat épp ettől a tablettától, szóval amiatt ne foss h terhes lennél azért mert késik, ha biztos akarsz lenni abban hogy hatásos volt a szer, a dokitól kérdezz rá, hogy hány nap múlva ellenőrizheted terhes gyorsteszttel!
2009. szept. 20. 23:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előttinek:

A gumi jó ha megfelelően használják. 16 évesen még nem feltétlenül kell gyógyszert szedni, mert az sokkal jobban betesz a szervezetednek, mint az esemény utáni. Én egy hónapja vettem be esemény utánit, meg sem éreztem. Kicsit szédültem aznap és annyi...semmi mellékhatása nem volt ezen kívül. Nem mindenki ilyen szerencsés, de sokkal jobb, mint egy nem kívánatos terhesség! És 16 évesen még inkább a gumi ajánlott mert megvéd a nemibetegségektől is, és egyébként is szerintem fiatal vagy a tablettához, ne szedj napi hormonadagot. Aztán ha véletlenül szakítatok abbahagyni, újra elkezdeni, nem jó a szervezetnek. Maradjatok a guminál, csak figyeljetek.

2009. szept. 20. 23:53
 17/20 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ!

elhatároztam, hogy mindenképpen felkeresek egy nőgyógyászt, és meg is beszélem majd vele, hogy mi lenne nekem a legjobb fogamzásgátló módszer.

2009. szept. 21. 14:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Sikerült valamit intézni a defekt ellen is?

Az meg külön kicseszés, hogy ilyen fiatalon ilyen keresztet kell cipelned mint a cukorbaj! Inzulinnal is lőnöd kell magad? Egyszerűen ilyenkor utálom a természetet mikor így kínozza aki még jóformán nem is élt...

2009. szept. 21. 22:12
 19/20 anonim ***** válasza:
gratulálok, jól döntöttél!
2009. szept. 21. 22:50
 20/20 anonim válasza:
jó pár hónapja történt ez veled, de kiváncsi vagyok, hogy mi történt? :O
2010. jan. 7. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!