Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszakadt a gumi, mi a teendő?
Ma este lefeküdtem a barátommal, de mint mindíg, most is óvszerrel védekeztünk.
El is élvezett, de még folytattuk, és utána éreztük, hogy elszakadt a gumi. Amint elszakadt, azonnal ki is vette, és egy nagyon kicsi szakadás volt rajta.
Én nagyon megijedtem, és el is mentem a fürdőbe, megmosni magam, és ott alul is rendesen megmostam magam.
Szóval szerintem kicsi az esélye, hogy teherbe esek, ráadásul cukorbeteg is vagyok, és ha jól tudom a cukrosok nehezebben esnek teherbe.
Mit tegyek?
16/L
Ne kockáztass, minél hamarabb keress fel egy nőgyógyászt!
Amúgy meg a teli gumi könnyen szakad.
jaaaj én nem akarok nőgyógyászhoz menni :S
anyum nem is tudja, hogy már voltunk együtt :S
úristen....
tényleg nagyon aggódok.
Sajnos nincs más választásod:S Inkább menj el nőgyógyászhoz, és mondd el szüleidnek, minthogy gyereked legyen...:S
17/F
és ezt megtehetem anyu tudomása nélkül is?
és cukorbetegek is bevehetik a tablettát?
közgyógyra lehet kapni?
nagyon félek... :S
utolsónak! Mindig védekeznek, a gumi kiszakadhat! Ez nem az ő hibájuk.
Kérdező!
Azt írod, hogy "folytattátok". Miután a barátod elment, nem szabad folytatni, pont azért, mert a gumi utána nagyon könnyen kiszakad, ha tele van. Máskor egyből utána vegye ki a fiú (megfogja az óvszert a pénisze tövénél és kihúzza, hogy ne csússzon beléd), ahogy azt az óvszer leírásában írják.
Anyukád nélkül is mehetsz nőgyógyászhoz, lényeg, hogy menj el. Ha nincs még nőgyógyászod (állandó),én azt javaslom a kórházba menj be, nézd meg, hogy hányadik a szülészet-nőgyógyászat emelet és ott a recepciósnak mondd el mi bajod. Ő fog neked hívni egy nőgyógyászt, aki valószínűleg mindenféle vizsgálat nelkül felírja a gyógyszert. TAJ kártyát vigyél! A gyógyszer pedig 5-6 ezer forint között mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!