Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elszakadt a gumi, mi a teendő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszakadt a gumi, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Ma este lefeküdtem a barátommal, de mint mindíg, most is óvszerrel védekeztünk.

El is élvezett, de még folytattuk, és utána éreztük, hogy elszakadt a gumi. Amint elszakadt, azonnal ki is vette, és egy nagyon kicsi szakadás volt rajta.

Én nagyon megijedtem, és el is mentem a fürdőbe, megmosni magam, és ott alul is rendesen megmostam magam.

Szóval szerintem kicsi az esélye, hogy teherbe esek, ráadásul cukorbeteg is vagyok, és ha jól tudom a cukrosok nehezebben esnek teherbe.

Mit tegyek?

16/L

2009. szept. 20. 21:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Vegyél be egy esemény utánit!
2009. szept. 20. 21:08
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Nőgyógyász--->Esemény utáni tabletta
2009. szept. 20. 21:09
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne kockáztass, minél hamarabb keress fel egy nőgyógyászt!

Amúgy meg a teli gumi könnyen szakad.

2009. szept. 20. 21:15
 4/20 A kérdező kommentje:

jaaaj én nem akarok nőgyógyászhoz menni :S

anyum nem is tudja, hogy már voltunk együtt :S

úristen....

tényleg nagyon aggódok.

2009. szept. 20. 21:17
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincs más választásod:S Inkább menj el nőgyógyászhoz, és mondd el szüleidnek, minthogy gyereked legyen...:S

17/F

2009. szept. 20. 21:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
nőgyógyász!!! tudom, hogy félsz, de el kell menned vagy elmondanod, legyél nagylány! ha teherbe esel az sokkal rosszabb és van rá esélyed. 3 napon belül tudod bevenni az esemény utánit, minél előbb, annál jobban hat!
2009. szept. 20. 21:29
 7/20 A kérdező kommentje:

és ezt megtehetem anyu tudomása nélkül is?

és cukorbetegek is bevehetik a tablettát?

közgyógyra lehet kapni?

nagyon félek... :S

2009. szept. 20. 21:35
 8/20 anonim ***** válasza:
69%
közgyógyra esemény utánit? a közgyógy nem erre van tudhatnád. az esemény utánit 72 órán belül be kell venni és attól függ a haékonysága hogy minkor veszed be a 72 órán belül, minél hamarabb annál jobb, úgyhogy holnap suli helyett menj nőgyógyászhoz minél hamarabb és írasd fel, kb 5000 ft. azzal hogy megmostad magad kívülről semmit sem értél, ha pedig hüvelyöblítést végeztél, akkor lehet hogy csak rontottál a helyzeten. tanuljátok meg használni a gumit!!!
2009. szept. 20. 21:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak! Mindig védekeznek, a gumi kiszakadhat! Ez nem az ő hibájuk.

Kérdező!

Azt írod, hogy "folytattátok". Miután a barátod elment, nem szabad folytatni, pont azért, mert a gumi utána nagyon könnyen kiszakad, ha tele van. Máskor egyből utána vegye ki a fiú (megfogja az óvszert a pénisze tövénél és kihúzza, hogy ne csússzon beléd), ahogy azt az óvszer leírásában írják.

Anyukád nélkül is mehetsz nőgyógyászhoz, lényeg, hogy menj el. Ha nincs még nőgyógyászod (állandó),én azt javaslom a kórházba menj be, nézd meg, hogy hányadik a szülészet-nőgyógyászat emelet és ott a recepciósnak mondd el mi bajod. Ő fog neked hívni egy nőgyógyászt, aki valószínűleg mindenféle vizsgálat nelkül felírja a gyógyszert. TAJ kártyát vigyél! A gyógyszer pedig 5-6 ezer forint között mozog.

2009. szept. 20. 21:49
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen nőgyógyász és minél hamarabb. Reggel irány egy doki, megteheted anyud nélkül hogy elmész, de(nem tudom mennyire vagy elengedve zsebpénzileg, de ha magándokihoz mész ott fizetni kell meg ugye a tabi ára is - 5000Ft körüli) jó lenne ha elmondanád anyudnak. Attól még hogy kimostad magad semmit nem értél el vele. Igaza van az előzőnek.
2009. szept. 20. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!