Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symica fogamzásgátló + szex peteéréskor?
nagy a homály...
A fogamzásgátlónak PONTOSAN az a lényege, hogy LEÁLLÍTJA a peteérést!
Amíg szedi a barátnőd a tablettát, addig NINCS peteérése!
Se a 14., se a 15. napon....
A tablettának pont az a lényege, hogy megszünteti a peteérést, szóval a kérdésed értelmetlen.
Ha a menzeszének az első napjától kezdte el szedni, akkor már az első szemtől kezdve védett.
Szia!
Én is ezt a fogamzásgátlót szedem, mondjuk én végig szedtem egy levelet,mielőtt úgy csináltuk volna,viszont az első ilyen alkalom nálunk is peteéréskor volt.Szerintem ne aggódj,elvileg ezek a tabik már 5 nap után hatnak,csak ajánlanak mellé kiegészítő védekezési módszereket(óvszer pl.) Ezen kívül, akkor van a legkisebb esélye a teherbeesésnek,ha menstruál a nő:) Szóval szerintem nyugi, nem lesz terhes a barátnőd.
Bizony, az a magyarázat, hogy nem létezik 100 %-os fogamzásgátló módszer.
Van akinél a fogamzásátló tabletta egyszerűen nem hat.
Okozhatja pl.: felszívódási nehézség.
Ez viszont rendkívül ritka. Kb. 0,01 %.
A legtöbb esetben, amikor tablettaszedés ellenére mégis teherbe esik valaki... az azért történik, mert nem szedte megfelelően.
Hányás, hasmenés esetén nem pótolta.
Kihagyta és utána nem védekezett máshogy, illetve ha az első héten marad ki, akkor a kihagyást megelőző héten történt szexből is lehet baba...
Össze-vissza szedte (viszonylag azonos időben kell beszedni).
Más gyógyszert szedett mellé (antibiotikum).
Egészségére. Folytassa ugyanilyen szépen!
Nem ártana neked sem, ha tanulmányoznád a tájékoztatót, akkor rendesen képben lennél, hogy mikor mi a teendő!
Itt elolvashatod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!