Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen módszerrel védekeztek? Injekció, gyógyszer v mi?
Ha gyógyszert nem szeretnél mert sok mellékhatása van, akkor az injekciót se próbáld ki, mert az is hormontartalmú és szintén sok mellékhatása van:)
Egyébként kapocsolat elején gumival védekezek én is aztán pesszárium + spermicid.
Gyógyszer.
Eleinte óvszer, de nem éri meg egy idő után.
Mellékhatása nincs, bár ez a 2. fajta amit szedek. Az elsőnél gyakori fejfájásom volt az elején, de cseréltünk az első doboz elfogyása után és ezzel semmi gondom nincs. Lassan 1 éve szedem.
Pesszáriumon is gondolkodtunk, de ez a felhelyezés, várás dolog nem bejövős :)
Hormonálisan védekezem, Nuvaringgel (hüvelygyűrű).
A következő "mellékhatásokat" tapasztaltam:
Menstruációs görcsök, mensi előtti kellemetlen tünetek megszűnése
Órára pontos, kiszámítható ciklus.
Részemről ezek a mellékhatások vállalhatóak. Libidóm nem csökkent, hízni nem híztam (fogytam amúgy 7 kilót, de ez nem a Nuvaring miatt van), a bőröm nem változott, hajam nem hullik... szóval a mellékhatásokat nem kell ám szentírásnak venni!
# 9 vagyok és nem értem, miért kell lepontozni azt, hogy nekem bevált a hormonális fogamzásgátlás... attól mert más utálja, mert ördögtől valónak tartja, nekem még lehet jó!
(A kérdés az volt, hogy "ti milyen módszerrel védekeztek" - erre adtam választ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!