Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz az alakomról?
Rendszeresen sportolok, de csak amolyan hobbi szinten.
20/L
Végigolvastam...
Először azt akartam írni, hogy nagyon csúnya az alakod, meg, hogy semmi nőiesség nincs benne,és hogy tipikus olyan lány vagy, aki azt hiszi, hogy a vékonyság szinonímája a szépségnek, szexiségnek. Aztán jobban megnéztem a képeket, és felmerült bennem, hogy anorexiás vagy és mondom nem "bántalak"
Aztán látom, hogy letöltött kép.
Én elhiszem , hogy szakdogához kell meg stb. de akkor mond már el hogy mi volt A CÉLOD VELE.
Az egyébként megdöbbent, hogy sokan írták, hogy szép, meg jó alakja van.
25/f
A cél az volt, hogy az emberek hogy viszonyulnak a media által general női testideálhoz, abban az esetben ha az adott nő erős személyiség, extrovertált, de mégis kicsit kicsit figyelmetlen [rossz kategóriába tétel, helyesírási hibák/félreütések], most itt kihagytam még 4 szakszót, amit ilyenkor használni kéne a személyiség pontos leírásához, de nem is lényeges.
Fontos volt, hogy a tesztben egy szőke nő szerepeljen, hisz a társadalomben a szőke nők esetében all fenn legtöbbször negatív sztereotípia.
Az sem volt véletlen, hogy milyen képeket kell kitenni. Sőt még a sorrend sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!