Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz az alakomról?
Figyelt kérdés
Rendszeresen sportolok, de csak amolyan hobbi szinten.
20/L
2013. márc. 22. 21:09
12/45 anonim válasza:
káár,hogy fake és nem ő van a képen:)
13/45 anonim válasza:
olyan 10-12 kg izom nem ártana rád :S
14/45 anonim válasza:
Huhh... Hogy is mondjam... vékonyka. De vannak olyanok, akiknek pont ez a zsánerük.
15/45 anonim válasza:
"Rendszeresen sportolok, de csak amolyan hobbi szinten. "
Tényleg hobbi szint lehet, mert nagyon kis ropika vagy...
16/45 A kérdező kommentje:
21:21... És képzeld milyen "ropika" lennék ha még ennyit se sportolnék ... :)
Kicsit komolyabbra véve, én jól érzem magam így, persze tényleg igaz, hogy néhány kilo még beleférne.
2013. márc. 22. 21:24
17/45 anonim válasza:
A lábad csúnya. A melleiddel nem lenne baj, viszont egyértelműen egy picit teltebb alkattal mutatnának jobban. Úgy általánosságban is lehetnél teltebb. A lelki alakodról: láthatóan a személyiséged fejlesztésének útjára léptél, viszont nem vagy elég bátor még, hogy kellő energiát fektess bele.
18/45 anonim válasza:
"Kategória: Szerelem, szex » Fogamzásgátlás" végül is jó a kategória, mert ilyen gebén nem lesz egyszerű teherbe esni
19/45 Dogmatix91 válasza:
Pár kiló elférne azért + a tartásodon nem ártana változtatni. Előrenyomod a vállaidat, mint az emberek többsége. Én félnék hozzád nyúlni, nehogy összetörjelek :D
20/45 A kérdező kommentje:
21:24. Értem. Az utóbbi időben tényleg igyekszek komolyabban venni a személyiségfejleszt.
21:28 Igen, benéztem én is rájöttem, cask már egy icipicit későn .. :$ DE így legalább egyedi a kérdés a kategóriában :)
21:28: Hmm... igyekszek majd erre jobban figyelni!
Összetörni?! (most csúnyán nézek)
2013. márc. 22. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!