Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz az alakomról?
Figyelt kérdés
Rendszeresen sportolok, de csak amolyan hobbi szinten.
20/L
2013. márc. 22. 21:09
22/45 anonim válasza:
Ó ha nekem ilyen nőm lenne :O
23/45 A kérdező kommentje:
Furcsa mód, minden ilyen "milyen az alakom" kérdésnél megkapja a kérdező, hogy fake, amit valamilyen szintem megértek, viszont szerintem senki sem időmilliomos, hogy csak úgy hamis kérdéseket írjon ki. És mellesleg disszociatív zavarban sem szenvedek.
2013. márc. 22. 21:48
24/45 anonim válasza:
Nekem tetszik, igaz egy kicsit tényleg vékony.;) 20/F
25/45 anonim válasza:
Szerintem is renben van. Nekem a lábaid is tetszenek.
26/45 anonim válasza:
szép csinos, +ha belsőleg is csupa-jóság akkor minden jó . :)
28/45 anonim válasza:
Szerintem nagyon sovány vagy,látszik a lábad görbe...
Szedjél fel pár kilót,egyből jobban fogsz mutatni,mert így lassan anorexiába mész át...
29/45 anonim válasza:
A lábaid nagyon vékonyak, a felsőtested viszont jó.
Eddz rá keményen a lábaidra + a fenekedre!
30/45 anonim válasza:
Túl vékony vagy! A sport jó, csak valahogy szedj föl még pár kiló izmot, és ár kiló zsírt! ;)
Amúgy mit csinálsz az USÁban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!