Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tanácsoltok? Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nincs 24 órája, hogy együtt voltam valakivel óvszerrel és anélkül is. Az aktus vége pedig megszakítva történt meg. 3 napja múlt el a mensesem, de sajnos kicsit ráparáztam, hogy mi van ha gond lesz belőle... voltam ügyeleten és írtak fel nekem gyógyszert. Az orvos az elmondottak alapján azt mondta kicsi az esélye, hogy valami lehet nem feltétlenül szükséges bevennem a gyógyszert.
2013. márc. 16. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
-.-""
2013. márc. 16. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs, te döntsd el.
2013. márc. 16. 20:44
 3/7 Antonius Caepio ***** válasza:
A kis eséllyel született gyermek ugyanúgy bepisil és felébreszt éjjelente, ha érted mire gondolok.
2013. márc. 16. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Vedd be azt a kibeb@szott gyógyszer és legközelebb ne légy hülye.
2013. márc. 16. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:

kb annyi esélye van, mint gyengébb fogamzásgátlók mellet.

Ha rúg a baba akkor viszont elkéstél, ha beveszed, akkor meg készülj fel a legrosszabbakra.

(heves vérzés, görcs, mint még soha)

2013. márc. 16. 20:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem venném be a gyógyszert. Iszonyatosan bekavar a hormon-háztartásodba. Ha tuti, h egy csepp sem ment beléd az ondóból, max az előváladékból, akkor nem hiszem, h terhes leszel. Mi is csináltuk így egy ideig, és hál' Istennek nem lett belőle gond. De következőnek használjatok gumit

18/L

2013. márc. 16. 21:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom 1000%-ra azt mondani, hogy semmi sem ment be! Így meg azért más a helyzet. Tisztában vagyok vele, hogy lehetett volna több eszem is, de ez a kis esély kikészít így inkább beveszem. Bolond voltam, legközelebb nem így lesz.
2013. márc. 16. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!