Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyunak? (lent)
Szexelni elég nagylány vagy. Felvállalni nem mered... ezzel valahol elismered, hogy mégsem helyénvaló a dolog. Orvos menni egyedül nem vagy elég felnőtt. Ahhoz sem, hogy megkeresd az árára a pénzt. Ezen azért gondolkodj el, és ha még mindig elég érettnek és okosnak gondolod magad, akkor állj oda anyád elé, és mond el neki szimplán. Ha olyan normális dolog, akkor miért lenne kiakadva...?
Fogamzásgátlót pedig ne szedj, húzzon a pasid gumit és nem leszel terhes. Sajnos nagyon sok orvos úgy írja fel ezeket a szarokat bárkinek, mintha cukorka lenne. Megsúgom, nem az. Én is elég csúnyán megjártam vele, pedig már jócskán tinikor után kezdtem szedni, és az ismerőseim közül jó páran még megjárták vele. Nem móka és kacagás. Egy lelkiismeretes orvos pedig eleve nem írja fel 17-18 éves kor alatt. Akkor is csak ha 2-3 éve szabályos a menzesze, nincs trombózishajlama, befejeződött a nemi érés, stb.
Itt a legkisebb gond az, hogy nemi életet élsz 15 évesen.
Inkább az a gond, hogy már azonnal tabletta ilyen fiatalon, ha odafigyeltek a gumi sem szakad ki.
A szexuális életet nem véletlen találták ki 18 éven felülieknek, ők jó esetben tudják finanszírozni az ezzel járó költségeket és nem kell anyucitól pénzt kérni rá.
Menj el egyedül az orvoshoz, ha a szexhez nem kellett anyukád jelenléte akkor oda sem kell. Illetve vedd számításba, hogy a foggátlók átlag ára 3 hónapra 7000Ft.
azért mert lefekszik a pasijával miért kurv@???és nem ez volt a kérdése!!!!!am szentem általános esetben egy jó anyával mindent meg lehet beszélni :)
és am ha szereti a barátját?én ismerek olyan csajt aki 13 évesen veszítette el most 24 éves és még mindég együtt élnek :)
Istenem mennyi faragatlan ember van azt a mindenit csak bántani tudnak másokat de a parányi eszükkel gondolkozni nem szánalmas egytől egyig az összes
És ha ilyen okosak vagytok a fogamzásgátlóval kapcsolatban akkor mondok még valamit hogy még jobban tisztában legyetek vele . Elmondom hogy nagyon sok lánynak csak azért felírják a fogamzásgátlót mert esetlegesen pattanásosak vagy túl sok a menstruációjuk és az szabályozza miközben nem élnek nemi életet. Ők is feleslegesen tömik magukat ... igen ...nagyon okosak vagytok de ezeket nem tudjátok utána pampogjatok miután ezeket is tudjátok róla és gondolkozzatok már el a saját érdekében szedi és igen lehet 15 évesen nagy szerelem gondoljatok már vissza a régebbi időkre még most is van olyan családbarát házaspár akik 15-16 éves korukban lettek szerelmesek és mai napig imádják egymást de ez nem is fontos foglalkozzatok a saját dolgaitokkal ti szánalmas hülyék akik csak szidni tudjátok a másikat.
Nyugodtan mond meg anyudnak. :) az én anyum nagyon jól fogadta és lett is gyógyszerem és minden okés ( Lássatok csodát sok hülye némber hogy igen a nőgyógyász szerint sincs benne semmi ártalmas -.- ) Védekezni mindig !! :))
egykét ember, olyan paraszt szegény kétségbe eset csajjal szemben, hogy én süllyedek el szégyenemben... emberek, ő egy kérdést tett fel, hogy mi tévő legyen erre ti lehurrogjátok hát a ilyenek nyeljék félre a szárazkenyeret ti mocskok
kül kedves kérdezőő remélem skerült megoldani a próblémát picit megcsuszva olvastam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!