Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció után 3 nappal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció után 3 nappal mennyi esély van arra hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
Nem szedek fogamzásgátlót, és úgy hallottam, hogy menstruáció után még nincs peteérés, és nem eshetek teherbe. Menses után 3 nappal megtörtént a dolog, és most utólag félek, nehogy valami probléma legyen :(
2009. szept. 15. 12:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utánam szóló,ha majd évek óta gyógyítasz és tényleges eseteket látsz, akkor ítélj meg. Egyébként rátok bízom, hogy szerintetek ironikus-e vagy sem, kérdeztek, én válaszoltam..az anatómia pedig ha bárkit érdekel kizárja az ilyet, a gyakorlat igazolja a kivételeket, nem az anatómia...
2009. szept. 15. 19:21
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
jó eséllyel terhes lehetsz. még menstruáció alatt is esélyes nem hogy utána 3 nappal... ha mindenkinek csak akkor lenne peteérése amikor elméletben kellene hogy legyen, senki sem esne teherbe véletlenül. még ha nem is volt akkor tüszőrepedés, a következő kb. egy hétben még lehet, ennyi ideig eléldegélnek benned a spermiumok.
2009. szept. 15. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

kedves 19.21.

Kétlem, hogy gyógyítanál, legfeljebb kézrátétellel. Én a ciklusom 5. napján estem teherbe és ismerek leglább még 4 nőt, aki az a ciklusa első hetében.

2009. szept. 15. 19:27
 14/19 anonim ***** válasza:
19:15ös majd ha te is teherbe esel drága akkor rá fogsz jönni hogy meddig vérezhet egy nő mikor terhes. nagyim is félideig vérzett, pont az általad nevetségesnek titulált időszakig, rendesen menstruált ezért fel sem tűnt neki hogy terhes, lett belőle egy nagybátyám. nagyon sok nő hónapokig menstruál. tudatlanul ne dumálj hülyeségeket.
2009. szept. 15. 19:27
 15/19 anonim ***** válasza:

19:15 Nagyon aranyos vagy, hogy egyből azzal jössz, hogy szakmabeli vagy és még ilyesmivel nem találkoztál, de elég csak itt körbenézned és nem nehéz találni olyan anyukákat, akik egy ilyen eset után lettek anyukák.

Egy szülésznő

2009. szept. 15. 19:28
 16/19 anonim ***** válasza:
úúú de harapósak lettetek, főleg, hogy egy szóval sem mondtam, hogy szakmabeli vagyok és azt sem, hogy nem voltam ironikus :):) Ezt az előítéletet sosem fogom megérteni...nem mondom el mi a szakmám és munkám, azt hiszem lényegtelen, döntsétek el magatok :) Viszont ha tetszik, ha nem, az anatómia ezt akkor is cáfolja...és ha nem láttátok volna azt a megjegyzést, hogy a gyakorlat igazolja a kivételeket...hát nah, ne ugorjatok már mindenre ami eltér (vagy nem is tér el) a válaszaitoktól..
2009. szept. 15. 20:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha megnézed a 12.25-ös válaszom, akkor látod, hogy az anatómia nem cáfolja.
2009. szept. 15. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
*12.35
2009. szept. 15. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Dehogynem cáfolja. A hormonrendszer egy az egyben, de mint mondtam a gyakorlat igazolja ezt, és hidd el, hogy ha minden ember úgy működne, ahogy azt anatómiából megtanítják, akkor nem lenne példa ilyen esetekre. Ugyanez igaz bármire, nem csak menstruációs ciklusra, legyen ez akár pszichológia is, ott is minden ember más és más. Na de nem akarom, hogy most ezen filozofáljatok, főleg nem, hogy veszekedés legyen a vége, mert annál jobban semmit nem utálok... A kérdésre pedig a komoly válasz valóban az, hogy a teherbeesést 100%-ra sosem lehet kizárni, viszont az átlag tényleg a ciklus közepén bekövetkező peteérés, ezért ehhez képest nem sok esély van a nem kívánt terhességre,de kizárni sajnos nem lehet.
2009. szept. 15. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!