Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció alatt mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció alatt mennyi az esély hogy teherbe essen?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk együtt de max 2 napig tart még a mensese. És megszakításos módszert használtunk nem voltam benne teljesen sem. És jóval előtte "kiszálltam" Gondolom megvan rá az esély de lényegesen több mint ha benne mentem volna el?
2011. márc. 5. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:
menstruáció után elvileg nincsen peteérés, tehát nem vagy termékeny, de bármikor lehet egy rendkívüli peteérése. Ha tényleg nem mentél el benne, akkor az előváladéktól elég kicsi az esélye, hogy baj lesz.
2011. márc. 5. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnos így is megvan az esély rá. A menstruáció első napján kezd el érni az új tüsző, és a spermiumok akár egy hétig is elélnek, így, bár kicsi az esély, de lehetséges. Valamint ugye ott van a spontán tüszőrepedés esélye is. 2 hét múlva csináljatok tesztet, és máskor védekezzetek ilyenkor is óvszerrel, ha nem jön jókor a baba!
2011. márc. 5. 10:14
 3/7 anonim ***** válasza:
31%

50%

Vagy terhes, vagy nem.

Kis esély van rá, de az is esély.

2011. márc. 5. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
61%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:14

"a spermiumok akár egy hétig is elélnek"

Linkelj már be valamit, ahol ezt bizonyítani is tudod!

Szerintem 2-3 napra gondoltál max.

Biológia eggyes.

2011. márc. 5. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvosis vagyok, és pl. a fejlődéstan könyvben van leírva. Nem feltétlenül élnek el addig, de LEHETSÉGES. Ez most nem jött be ;)
2011. márc. 5. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy menstuáció alatt is van egy kevés esély a teherbeesésre, de én ilyenkor mindíg belespriccelek a barátnőmm puncijába. Ezt kb. öt éve csináljuk így. Egyébként óvszerrel védekezünk. Ő is szereti érezni ahogy belelövöm az ondómat. Még eddig nem ejtettem teherbe.

Nagyon kevés rá az esély, de előfordulhat.

2011. márc. 5. 12:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Nincs. Elvileg figyeli ezt az érési folyamatot. Igen megvan rá az esély csak elég kicsi a tesztre én is gondoltam.
2011. márc. 5. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!