Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció után 3 nappal mennyi esély van arra hogy
teherbe estem?
A ciklus bármelyik napján teherbe eshetsz. Előfordulhat, hogy a mensi után is van peteérés. Bár minimális az esély, hogy teherbe estél, de megtörténhetett.
2009. szept. 15. 12:26
Menstruáció után 3 nappal a ciklusod 8. napján tartassz. A tüszörepedés általában a 10-14. napon van. Mivel a spermiumok átlag 3-5 napig élnek, tehát a ciklusod 11-15. napjáig így van esélyed a teherbeesésre.
2009. szept. 15. 12:35
Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy miért csináljátok ezt. Nem vagy hülye(?), tudod, hogy fennáll ez a probléma, akkor mégis miért kísérletezel? Miért utólag sírsz, amikor előtte is tudtad, hogy lehetséges a dolog? (Ezért nem írom le a választ, mert te is pontosan tudod)
Légyszíves magyarázd már el nekem mert tényleg nem értem.
2009. szept. 15. 12:44
megis érdemled.
én komolyan elnem tudom képzelni h milyen ember lehet az, aki inkább úgy szexel h aztán majd egy hónapot parázik h vajon megfog-ejönni? minthogy felhuzasson a párjára egy rohadt óvsuert, vagy felirassa a foggátlót, vagy berakjon egy hüvelygyűrűt
2009. szept. 15. 13:05
5/19 A kérdező kommentje:
Igazából szedtem fogamzásgátlót, csak 1ik 7en pénteken nem vettem be, utasítás alapján szedtem tovább, és köv 7en meg is jött, majd 3. 7en ugye szedtem tovább és szerdán történt meg a dolog. A fogamzásgátlóról azt írja h ha elfelejted 1 7 után megint biztonságban vagy, csakhogy én nem szedtem csak 2 napig mivel 7főn meg kellett h jöjjön, és azt írta h akkor ne szedjem tovább ha kifogy a levél. friss hús vok, s nem tudom, el is felejtettem, h lehet h veszélyes, bocsánat ha problémát okozott a kérdésem, nem kell mindjárt lecseszni.... de kössz
Ha hülye vagy, viseld a következményeit. Szívesen.
2009. szept. 15. 13:12
hú, ezt jól megbonyolítottad. legalább annyi eszed lehetett volna, hamár elolvastad h nemvagy védett, akkor hazsnálsz óvszert. nehéz lett volna??
szedd tovább azt a foggátlót, de lehetőleg rendesen szedjed, nemtom h most hol tartasz, de inkább védekezz legalább 1 hétig
2009. szept. 15. 13:17
8/19 A kérdező kommentje:
lehet h hülye vok, de paraszt nem...
Szia! Semmi baj, a teherbeesés kizárt, akárki akármit mond. Ne lepődj meg itt mindenki szerint terhes mindenki, múltkor a lánynak azt mondták, hogy hiába jött meg negyedjére is neki, akkoris terhes :) Én viszont tudom, hogy nem..nyugi:)
2009. szept. 15. 19:15
Kedves előttem szóló, remélem irónikusan értetted a soraid, mert ha nem, akkor nagy probléma van. Elsősorban az anatómiai tudásoddal, másod sorban valószínű a saját fogamzásgátlásoddal is.
2009. szept. 15. 19:18
Kapcsolódó kérdések: