Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok terhes lenni. Ezt hogyan tudom kiszámolni?
Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
Persze tudom hogy egyik módszer se biztos ( egyik osztálytársam is úgy született, hogy a gumi kilyukadt....)
Hetesnek!
Az én szüleim gyereket akartak, és nem védekezni! De hogy a te szüleid hogy tudtak egy ilyen kretént összehozni?
Lokális fogamzásgátló módszerre nem gondoltál még? Pesszárium vagy esetleg méhszájsapka?
A naptár módszernek 14-40 a Pearl indexe, ez azért nem túl sok jóval kecsegtet, nem?
Én nem orosz ruletteznék a helyetekben! :)
Egyébként tényleg, a barátod miért nem bírja a gumit?
Értem.
Akkor tényleg, nem akarsz megpróbálkozni egy pesszáriummal? Mert ha a tabletta és az óvszer kilőve akkor ez még az egyetlen módszer ami 95% feletti megbízhatósággal bír.
A naptármódszerbe, a hőmérőzésbe és az egyéb ilyen dolgokba meg tényleg ne menj bele, mert olyan hamar becsúszhat a baba, hogy még ti is meglepődtök.
"De hogy a te szüleid hogy tudtak egy ilyen kretént összehozni?"
Semmi bántó nincsen a 7-es válaszában!
Viszont kérdező te valóban egy kretén vagy, ha ennyi idősen ráadásul lány létedre ennyit sem tudsz.
A dugás a megy, csak a védekezésről nincsen halovány fogalmad sem!
Viszont marha nagy arcod van a semmire!
Sajnos pont az ilyenek szaporodnak...
(Ja és nem a 7-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!