Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok, akik nem szedhetnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik nem szedhetnek tablettát: ti milyen módszerrel védekeztek?

Figyelt kérdés

2013. márc. 5. 18:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Mármint úgy védekezem, ahogy a legutóbbi hozzászólásodban írtad (pesszárium + spermicid + hőmérő + méhnyaknyák + naptár) :)
2013. márc. 5. 20:57
 32/34 A kérdező kommentje:
Ne vitázzatok légyszi! Mindegyik válasz hasznos a maga módján.(kivéve zóna pocokét és azét aki gáz spray-t ajánlott, de azon meg sem lepődöm, mert tudom hogy vannak csökkentett szellemi képességűek is ezen az oldalon)
2013. márc. 5. 20:59
 33/34 anonim ***** válasza:
Mi óvszerezünk. De most rendeltem Lea-t, a héten kéne érkeznie, majd elmondom, milyen. :)
2013. márc. 6. 11:32
 34/34 A kérdező kommentje:

Tök jó hogy ennyien kipróbáljátok a Leát, majd írjatok, kíváncsi vagyok nagyon!:)

Igazából egy picit én tartok a méretétől, láttam egy képet amin egy tyúktojás mellé tették és nagyobb volt a tojásnál.. Azt már azért lehet megérzi a barátom.. :(

De írjatok majd, várom! :)

2013. márc. 6. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!