Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek, az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, az olyan pasiról aki nem akar gumit húzni, de terhesség esetén elvárja az abortuszt?

Figyelt kérdés
Például a nő nem bírja a tablettát vagy elutasítja ,mert több mellékhatást tapasztalt,mint jó dolgot és a spirállal is ugyanez a helyzet vagy valamiért nem rakathatja föl.
2013. febr. 18. 11:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az, hogy akkor dugjon guminőt, vagy bármi mást, ami nem én vagyok.
2013. febr. 18. 16:33
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

a helyzet egyszerű, az ilyennel nem kell lefeküdni.

Én pasi létemre inkább veszek gumit minthogy a barátnőm sz@r tablettával tömje magát.

2013. febr. 18. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

Azt, hogy egy undormány az a férfi...

18/l

2013. febr. 18. 17:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Fel lehet ismerni. Elég hamar. Nekem volt egy pasim, nagyon-nagyon jól nézett ki, mondjuk Russel Crow hasonmása. Tudta is magáról. Szerelmes még nem voltam belé, szerencsére, de persze kb. 1 hónap után felmerült a szex gondolata. És kijelentette, hogy írassak tablettát. Mondtam, hogy semmi kedvem hozzá. Ő meg azt mondta, hogy soha életében még nem húzott óvszert, és nem is fog. De ő türelmes, leszek én még úgy felizgulva, hogy csak feliratom azt a tablettát. Erre mondtam neki, hogy én vele aztán soha az életben nem fogok lefeküdni! Ezek után?! Még összeszedek valami AIDS-et, köszi, de nem. Hát, elmondanám, hogy még évek múlva is keresett, szerintem én voltam az egyetlen nő az életében, aki nemet mondott neki. Sajnos buták a lányok ilyen helyzetekben.

Egyébként én sem szeretem az óvszert, de a kapcsolat elején jobb azért.

2013. febr. 18. 20:43
 15/15 poppyseed válasza:
az ilyen férgeket el kell küldeni a sarokra, ott felárral csinálhatják gumi nélkül. én sem szedhetek tablettát, de az implantátum megoldás lehet.
2013. febr. 25. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!