R. Gréta88 kérdése:
Szerintetek mitől lehet? Akár terhes is lehetek?
Figyelt kérdés
Egy hete rosszul lettem és elájultam pár napig émelyegtem és szédültem. voltam orvosnál azt mondta vérnyomás lehet a baj. Egy három napja bővebb fehér folyásom jelentkezett és olyan mint ha megakarna jönni pedig bő másfél hetem lenne még. mitől lehet?2013. jan. 28. 13:08
1/4 anonim válasza:
Passz..majd másfél hét múlva kiderül,hogy megjön-e vagy sem.Ha megjön akkor nem vagy terhes,ha nem jön meg akkor pedig lehet attól vagy rosszul.Nem látunk beléd,nem vagyunk orvosok sem,szóval mi sem tudunk többet mondani,csak találgatni tudunk úgy mint te.Azt pedig neked kell tudnod,hogy lehetsz-e terhes,vagy meg van-e rá az esély,mert te voltál együtt a pároddal!
Lehetnek ezek a jelek terhességtől is(bár az émelygést még korainak tartom),de lehetnek másmiatt is.
25+6 hkm
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Hát igen csak találgatni tudok én is. Csak azért idegesít egy kicsit mert nem volt még velem ilyen. Igazából lehet esély a babára. Mondjuk én örülnék is neki.
2013. jan. 28. 13:27
3/4 anonim válasza:
Ha történt olyan szituáció, amiben teherbe eshettél, akkor az is lehet. De lehet hormonális probléma is. Ezt senki nem tudja így megmondani neked. Még nőgyógyász sem tudna egyértelmű választ adni.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor marad a várakozás. Azért köszönöm a segítséget.
2013. jan. 28. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!