ElĂŠg rendszertelen a menszeszem amiĂłta van barĂĄtom,23,25,28 napra szokott megjĂśnni, legutobb 23 napra jĂśtt meg! 1 hete egyĂźtt voltam a barĂĄtommal megszakĂtĂĄsos mĂłdszerrel! De nem ment el bennem! Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Legutobb dec. 29.ĂĄn volt meg! Ăgyhogy egy hete, mĂĄr a ciklusom vĂŠge fele volt! AzĂłta nem jĂśtt meg, a hasam alja fĂĄjdogĂĄl nĂŠha, de a mellem szinte mĂĄr elviselhetetlenĂźl fĂĄj! Gyanakszok a terhessĂŠgre! Lehet rolla szĂł? Vagy mitĂľl kĂŠsik? Nem tudom mit tegyek!? Tesztet mikor csinĂĄlhatok?2013. jan. 26. 18:08
1/3 anonim válasza:
Mi az a megszakításos védekezés? Én ilyenről még nem hallottam...
2/3 anonim válasza:
ha már késik tesztet csinálhatsz ki fogja mutatni...csak hozzátenném ha nem akartok gyereket miért megszakításosan csináljátok??????? az nem védekezés!!! ezen mit nem lehet érteni??? már annyira unalmasak ezek a kérdések h "megszakításos módszerrel védekeztem lehetek terhes??" most ez komoly??? ha ezt se tudja az illető ott már gondok vannak...
3/3 anonim válasza:
Ha ahhoz van eszetek, hogy szexeljetek, akkor az óvszert is használhattátok volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!