Mindíg rendszertelen volt a menszeszem, azt hittem most is késik. Közben kiderült, hogy 8 hetes terhes vagyok! Nagyon sokat árthattam a babának, ha eddig elszívtam napi 1 doboz cigit?
Szia!
Hát jót biztos nem tettél, dehát nem tudtad hogy mi van! Viszont most a baba egészségének/közérzetének egy jó része rajtad múlik, ezért azt mondom dobd el azt a cigisdobozt! Sok sikert kívánok, és sok erőt! Hidd el, megéri!
34 hetes kismama
Szia.
én inkább azt tanácsolnám ne a fokozatosság elvével mert ritka,ha valakinek úgy sikerül letenni.Azt vagy leteszed vagy nem.Persze ha érzed sok idegeskedés és ugymond elvonási tüneteid vannak inkább szívj el egy egy szálat ezt még az orvosok is jobban tanácsolják.
6 hetes terhes voltam amikor kiderült picur lesz és még 4 hónapig szívtam egy egyet aztán fogtam magam és többet nem gyújtottam rá kipróbáltam úgy milyen.Nekem bevállt már 5 éve nem dohányzom.És egészséges 4 kg-os babám született és ma is egy egészséges tündéri kiscsaj.:)
Sok sikert és boldog babavárást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!