Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok vény nélküli fogamzásgátlót?
Nem a kérdéssel van itt a gond.
Csak egy pasinak mennyiböl tart elmenni a boltba és venni egy csomag óvszert? Az hogy egy lány fogamzás gátlot akar szedni az az ö döntése legyen. És ilyen fiatalon azt sem kellene amugy.
Ez megitn az a kategoria hogyha cikisnek tartja az óvszervásárlást akkor miért kefél?
Én fog.gátló tabit szedek, ezt ajánlanám, de csak mert én elfogadtam hogy lehetnek mellékhatásai, de még mindig ez nekem a legkényelmesebb és legszimpatikusabb.
Neked kell eldöntened hogy te szednél-e. Persze az orvos engedélye és vizsgálata kell. Nincs olyan, hogy vény nélkül. Gondolhatod, hogy nem véletlenül. Igaz, e gyógyszer sem nyújt 100%os védelmet, de közel van ahhoz. Mellékhatásokkal is járhat, pl. súlynövekedés... De.... ez egyéntől függ. A te döntésed.
Elmész nődokihoz, megvizsgál alulról, elküld vérvételre, van aki más vizsgálatokat is mondd én olyanokon nem vettem részt. Kérdezget, hogy volt-e valami betegség a családban, A
amik miatt esetleg megtagadhatja tőled.
Ha cigizel, ne akarj fogamzásgátló tabit, pl.
Bár vannak felelőtlen orvosok is, akik nem végzik el rendesen a vizsgálatokat és a beszélgetést...
a nővérem dohányzik és emellett évek óta fogamzásgátlót szed, ez gond lehet? nála még nem volt baj, vagy ez is egyéntől függ?
Ez miféle válasz ez a sör vagy kalmopirin?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!