Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tudtok vény nélküli fogamzásgá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok vény nélküli fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Hallottam a Pharmatex-ról de azt mondják nem biztonságos. Mennyire biztos a fogamzásgátló használata? Ti milyen ajánlanátok? Mindegyiktől hízik az ember? Köszönöm.
2013. febr. 16. 19:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem a kérdéssel van itt a gond.

Csak egy pasinak mennyiböl tart elmenni a boltba és venni egy csomag óvszert? Az hogy egy lány fogamzás gátlot akar szedni az az ö döntése legyen. És ilyen fiatalon azt sem kellene amugy.

Ez megitn az a kategoria hogyha cikisnek tartja az óvszervásárlást akkor miért kefél?

2013. febr. 16. 19:48
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ és hogy "kiálltál" mellettem :)
2013. febr. 16. 19:48
 13/23 anonim ***** válasza:
ez nem igy működik, h mi mit ajánlunk.. ehhez kell egy teljes kivizsgálás, amire sok orvos nem hajlandó elküldeni az embert, hanem lesz, ami lesz alapon felir vmi sz.rt.. én pharmatexet használok, sőt, van amikor azt sem, csak megszakitást, de messze kevesebb a problémám, mint amikor gyógyszert szedtem, na akkor aztán minden volt.. nincs kifogás, ha a párod nem szereti, de nem akar gyereket, akkor az óvszer a megoldás, főleg akkor, ha fiatalok vagytok!!!
2013. febr. 16. 19:49
 14/23 anonim ***** válasza:

Én fog.gátló tabit szedek, ezt ajánlanám, de csak mert én elfogadtam hogy lehetnek mellékhatásai, de még mindig ez nekem a legkényelmesebb és legszimpatikusabb.

Neked kell eldöntened hogy te szednél-e. Persze az orvos engedélye és vizsgálata kell. Nincs olyan, hogy vény nélkül. Gondolhatod, hogy nem véletlenül. Igaz, e gyógyszer sem nyújt 100%os védelmet, de közel van ahhoz. Mellékhatásokkal is járhat, pl. súlynövekedés... De.... ez egyéntől függ. A te döntésed.

2013. febr. 16. 19:51
 15/23 A kérdező kommentje:
és milyen vizsgálatokkal jár az, hogy fogamzásgátlót tudjak szedni?
2013. febr. 16. 19:58
 16/23 anonim ***** válasza:

Elmész nődokihoz, megvizsgál alulról, elküld vérvételre, van aki más vizsgálatokat is mondd én olyanokon nem vettem részt. Kérdezget, hogy volt-e valami betegség a családban, A

amik miatt esetleg megtagadhatja tőled.

Ha cigizel, ne akarj fogamzásgátló tabit, pl.

Bár vannak felelőtlen orvosok is, akik nem végzik el rendesen a vizsgálatokat és a beszélgetést...

2013. febr. 16. 20:07
 17/23 anonim válasza:
Vérvétel,rákszűrés
2013. febr. 16. 20:08
 18/23 anonim ***** válasza:
sör vagy kalmopirin
2013. febr. 16. 21:51
 19/23 A kérdező kommentje:

a nővérem dohányzik és emellett évek óta fogamzásgátlót szed, ez gond lehet? nála még nem volt baj, vagy ez is egyéntől függ?

Ez miféle válasz ez a sör vagy kalmopirin?

2013. febr. 16. 22:44
 20/23 anonim ***** válasza:
sör helyette kalmopirin a két térd közé és amig ki nem esik tuti nem leszel terhes
2013. febr. 16. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!