Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok vény nélküli fogamzásgátlót?
Amit nőgyógyász ír fel az nem mind hizlal, de ma már a legtöbb nem, de mindenképpen az a legbiztonságosabb amit személyre szabottan nőgyógyász ír fel!
Én 4 éve szedek fog. gátlót soha nem híztam tőle, és nem is volt nagyon biztonságos!
....és nem volt bajom tőle, és nagyon biztonságos.
az előbb rosszul írtam bocsi..
Óvszert szoktunk, de a párom nem szereti.
köszönöm szépen.
ma 19:32
akkro dobd k ia francba.
Az a pasi aki nem szeret gumit huzni a farkákra és még a védekezést is a láynra bizza, az verje agyon magát egy szeneslapáttal...
mekkora egy himsoviniszta kretén bunko párod van neked -.-''
Sok helyen olvastam hogy a Pharmatex nem biztonságos, és nem egyszer becsúszott a baba.
Köszönöm a segítséget.
Az én nőgyógyászom azt mondta a Pharmatex-re hogy csak akkor szedjem, ha nem lenne gond egy gyerek!
Hát mi meg most pont nem szeretnénk ha becsúszna egy baba.
A hölgy kérdezett valamit, nem éppen illendő ilyen szavakkal illetni a kedvesét, főleg nem ismeretlenül. Pedig sok olyan férfi van, aki nem szereti az óvszert, mert kényelmetlennek tartja. Ha megkér téged, hogy vegyél fogamzásgátlót, az nem önzőség, csak egy kérés volt tőle, ami szerintem teljesen oké.
Nem kellene ilyen primitíven lehurrogni szegényt, sem a párját! Ő csak kérdezett valamit, aki tud segítsen, aki nem, az kussoljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!