Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy en veny nelkul meg tudom venni a fogamzasgatlot?
Ismerem az egyik gyogyszertarost, aki mondta, nem nekem nem muszaj a recept, kiadja anelkul is. Hat mar egy eve igy veszem.:P
De nem kell neki elszamolni a receptekkel? Vagy hogy van ez? Mondjuk nekem igy jo, csak ot nehogy megbuntessek.
Aztán ha valami bajod lesz tőle hova kapsz? A patikusod nem fog rajtad segíteni ha mondjuk trombózisod lesz a gyógyszertől.
A ORVOSI vényre történő kiadást nem azért találták ki, hogy a Te életedet nehezítsék vele hanem mert ORVOSI FELÜGYELET SZÜKSÉGES A SZEDÉSÉHEZ!! A gyógyszer nem játék!!!
Én is kaphatnék recept nélkül ha akarnék de nekem van annyi eszem, hogy a folyamatos vérképellenőrzés és orvosi kontroll fontosságát átlássam és inkább az orvossal íratom fel így ha van valami probléma merülne fel akkor legyen kihez fordulnom.
Szerintem félre értetted (vagy pedig én).
Pont ezt mondja,hogy gyógyszertárban kapja meg,a vényes gyógyszert,csak vény nélkül.
Semmit sem csinal velem a doki sem, amikor receptert mennek:) Csak kiadja es kesz. Legeloszor o irta fel persze.
Amugy nincs rajta tamogatas ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!