Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A baratnom most eloszor fog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom most eloszor fog fogamzasgatlot szedni, s meg nem tom milyen mikor beleelvezek, jobb erzes ovszer nelkul s ha beleelvezek az nem folyik ki?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 13. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb lesz mindkettőtöknek óvszer nélkül. Amikor kihúzod a péniszed a barátnőd hüvelyéből, akkor kifolyik az ondó. Ezért ha nem akarjátok, hogy az agynemű, vagy a ruhátok vagy bármi olyan legyen, célszerű egy törülközőt vagy lepedőt magatok alá teríteni.
2008. ápr. 13. 18:21
 2/6 A kérdező kommentje:
egy resze kifolyik s ami bentmarad azzal mi lesz?
2008. ápr. 13. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem folyik az ki rögtön, hanem a következő napokban "folyásként" távozik a barátnőd hüvelyéből, max. használhat tisztasági betétet, de nem olyan vészes az a folyás!!! És óvszer nélkül sokkal jobb mindkettőtöknek!
2008. ápr. 13. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Hát nem tudom, nálam ki szokott folyni utánna, de nem használunk törölközőt, hanem amikor kiveszi akkor zsepivel letörli a péniszét és én is a puncimhoz teszek zsepit, hogy felfogjam a kifolyó spermát, van amikor fel is állok hogy kifollyon ami ki akar, és nem szokott napokon kersztül távozni, mint ahogy az előttem szóló írta. Olyan már volt hogy másnap reggelre volt kicsi a bugyimon, de ennyi. Ami bent marad az elindul megtermékenyíteni a petesejtett, de a tabi megakadályozza és utánna elhalnak a kicsi fickók.
2008. ápr. 14. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A Discovery TV - ben láttam a következőt : a hüvelybe jutott ondó, - amely tartalmaz fehérjét, ásványi sókat, stb -, a hüvely falán keresztül felszívódik, és a testben hasznosul. Nyilvánvalóan az is, ami a gyomorba kerül !
2008. ápr. 14. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hű :) Ez szép.. Mármint .. ami abból az emberből "van", akit imádok, azonosul az én testemben.. hát ez tetszik :) Én is majdnem feltettem ezt a kérdést.. :) Csak ez még cikibb.. "mi lesz azzal amit belémélvez... " Köszi nekem is!
2008. ápr. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!